Hani bunların derisi kalındı kolay kolay hasar almazlardı. Hani nerde Kaido Yaratıkçılar. Neredesiniz?Kız patlayacak korkusuna kelepçelere bir şey yapmamış ki
Hani bunların derisi kalındı kolay kolay hasar almazlardı. Hani nerde Kaido Yaratıkçılar. Neredesiniz?Kız patlayacak korkusuna kelepçelere bir şey yapmamış ki
Yamato tek bölümde Sanji ve Zoro fanlarını kardeş yapmıştır diyebilir miyiz. :sKız daha meyve açmadı bile .d
Babası çok dövünce kızda kompleks oluşmuşHani bunların derisi kalındı kolay kolay hasar almazlardı. Hani nerde Kaido Yaratıkçılar. Neredesiniz?
Sabondydekileri düşünürsek bu baya patlatıyo sanırım yaHani bunların derisi kalındı kolay kolay hasar almazlardı. Hani nerde Kaido Yaratıkçılar. Neredesiniz?
Ne diyosun be alpa bile yamato luffyden daha güçlü çıktı demiş şok üstüne şokYamato tek bölümde Sanji ve Zoro fanlarını kardeş yapmıştır diyebilir miyiz. :s
Capcap doğruyu söyle yastıklara çığlık atarak ağlıyor musun?Şu yamato denilen karakter nasıl ortaya çıktı ya serinin üstüne zebellah gibi çöktü namussuz
Adam sevinçten foruma döndü ne ağlaması.Capcap doğruyu söyle yastıklara çığlık atarak ağlıyor musun?
Meyvesiz şu an güçlü zaten. Meyve ile amiral olacak ablam inşallahİstemiyoz kardeşim dengesiz şizofreni zorlamı, babası bile terbiye verememiş buna. Hem meyveyle herkez güçlü olur asıl marifet meyvesiz güçlü olmak.
Onun 2 amacı vardı foruma dönerken:Adam sevinçten foruma döndü ne ağlaması.
Ağladığım tek şey Kaido gibi bir babanın Yamato gibi bir evlada sahip olması. Kaido ne yaptıysa az yapmış , benim öz kızım bana ağır yara bırakmış kişiyi benimseyecek bir de bana baba demeyecek.Samimi diyorum op tarihinde bu kadar vefasız karakter az vardırCapcap doğruyu söyle yastıklara çığlık atarak ağlıyor musun?