Sadece hayal et Yamatonun bir balyozuyla queene vurup perosa carptirip ikisininde aradan çıkarmasını.Luffy > Yamato > Zoro > Sanji > Nami > Jinbei
Yada Kaidouya kalıcı hasar bırakmasını
Sadece hayal et Yamatonun bir balyozuyla queene vurup perosa carptirip ikisininde aradan çıkarmasını.Luffy > Yamato > Zoro > Sanji > Nami > Jinbei
Böyle olabilir gibi.Ama potansiyel açısından Zoro ve Sanji daha öndeler tabi.Luffy > Yamato > Zoro > Sanji
Law desteği ile değil tek başına savaşıyor Yamato Kaidoyla. Ve hayal ettim King ve Queeni bile yapar o şekilde. Niye yapamaz gibi düşündün kiSadece hayal et Yamatonun bir balyozuyla queene vurup perosa carptirip ikisininde aradan çıkarmasını.
Yada Kaidouya kalıcı hasar bırakmasını
Yamatoda meyve çıkacağı nerede yazıyor arkadaşlar ? Daha önce böyle bir yazı hatırlamıyorum
Bak gör chopper vs Queen muhabbeti gibi olacak yamato vs kaidouLaw desteği ile değil tek başına savaşıyor Yamato Kaidoyla. Ve hayal ettim King ve Queeni bile yapar o şekilde. Niye yapamaz gibi düşündün ki
Robin>Nami>Luffy>Yamato>Zoro>jimbei>sanjiLuffy > Yamato > Zoro > Sanji > Nami > Jinbei
Yamato dayak yiyecek zaten kendisi de söylüyor bunu.Bak gör chopper vs Queen muhabbeti gibi olacak yamato vs kaidou
Peh, laf etti kaş kabağı :/Adanın iki katı efekt var, Reis fiziksel güç olarak konuşturmuş bildiğin, İlah seviyesinde xD