Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid WB'ye daha çok benziyor bence. Hatta WB'den daha karakterlidir bence.
İşin benzetmesinden ziyade Luffy'den geri kalmayacaklarına yönelik bu zamana kadar okuyucuların en çok yaptığı yakıştırmayla bir takım yorumlarda bulundum. :dd.d sjhs

Eski nesle yönelikte iddiam yok. Sadece yeni neslin yıldızları/zirvesi olacağını dile getirdim. :dd.

Resimler geldiğinde bişey değişir mi bilmiyorum ama şuanki haliyle cidden berbat bi bölüm.
Yok ya nasıl berbat bir bölüm olur?! İçinde Yamato ve Nami var bir kere. Ayrıca Wano fatihi O-Tama var. Kaido vs Yamato var. Haoshoku salınımı var. Durum eşitlenmeye başlamış bence gayet iyi bir bölüm gibi duruyor.

Hayır ama sürekli savaş içindeyken bir şekilde saf dışı kalıyor ve bölümlerce geri gelmesini bekliyoruz. Adam akıllı başı sonu belli dövüşler olsa daha iyi olur.
Bu da Oda'nın olaylara heyecan katma şekli malesef. Önce ezilmeli, ölümden dönmeli sonra azimle düşmanın karşısına dikilip ona bütün benliğiyle saldırmalı ve onu yenmeli. Seri boyunca buna şahit olduk.

Bölüm yorumuma gelirsek ehem... Şimdi Ulti'yi düşüren Nami'mi Zeus'mu?? Zeus kendi başına varlık gösterip karakterin önüne geçiyor gibi.

Kaido vs. Yamato, Luffy gelene kadar gösterilir off panel geçmezse çok güzel paneller göreceğiz. Her ne kadar Oden'im demesinden Momo'ya oğlum diye takılmasından sevmesem de Kaido'yu tutabileceğine olan öz güveni merak uyandırdı. Kaido'da acımayacak. Dövüşleri şuan heyecanlandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık