Mal olduğu için...Ace niye öldü peki?
Mal olduğu için...Ace niye öldü peki?
Mangal közüne 2 vurdu ya. Onun hıncı takma sen.Arkadaşlar yapmayin etmeyin WB ağır taştır altında kalırsınız.
-emma?Ya bu arada canavar üçlünün aldığı power uplara sürekli sallanıyor ama Nami kadar beleşe power up alan bir başka kişi yok bu seride. İki aletini de Usopp yaptı. Zeus'u da imparatordan aldı. Oh valla, hiç çabalamadan ikinci el Enel oldu kadın.
Aslında hiç gerekli değildi. Orochi'nin zalimliklerini gören halk ve askerleri öldürülmesine tepki bile vermezdi. Hatta vermedilerde Orochi kelleyi kaybettiğinde. Migawarigumi'ler ve Oniwabanshu'lar hemen saf değiştirdiler.O zamanlar Orochi gayet Kaido için gerekli bir insandı
Onun dışında Kozuki soyunu kurutacağım demesin de ne yapsın ," oo kardeşim sen ne kadar da iyi bir samuraysın bana hayatımın yarasını verdin , yıllar boyunca bu yara benim psikolojimi alt üst edecek ama senin ve ailenin canı sağolsun kardeşim , ailen benim için kesinlikle ileriki zamanlar için bir tehlike teşkil etmiyor" mu desin???
Bak soyunu kurutsa Kaido'nun kafası rahatmış şu an
Yamato'nun komutan seviye olduğunu kaç yıl önce bizzat Ace söyledi. Hiç yoksa King seviye vardır. Fazlası vardır eksiği yoktur. Luffy'nin Yamato'dan zayıf çıkması mümkün değil ama Zoro'nun ve Sanji'nin daha zayıf olma ihtimali var.Bir çıkarım yok mantıklı gelmiyor mangada ekstrem birşey görmediğimiz sürece.Ananın oğlu Kata’ya fark koyan Luffy komutan pozisyonunda bile olmayan Yamato’dan zayıf olursa şu aşamada saçma olur.Kral hakili vuruyor falan.
Luffy'nin saldırılarının içinden geçtiği gibi mi?İçinden geçer, içinden ?