Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zamanlar Orochi gayet Kaido için gerekli bir insandı :(
Onun dışında Kozuki soyunu kurutacağım demesin de ne yapsın ," oo kardeşim sen ne kadar da iyi bir samuraysın bana hayatımın yarasını verdin , yıllar boyunca bu yara benim psikolojimi alt üst edecek ama senin ve ailenin canı sağolsun kardeşim , ailen benim için kesinlikle ileriki zamanlar için bir tehlike teşkil etmiyor" mu desin???
Bak soyunu kurutsa Kaido'nun kafası rahatmış şu an
Aslında hiç gerekli değildi. Orochi'nin zalimliklerini gören halk ve askerleri öldürülmesine tepki bile vermezdi. Hatta vermedilerde Orochi kelleyi kaybettiğinde. Migawarigumi'ler ve Oniwabanshu'lar hemen saf değiştirdiler.

Dünyanın en güçlüsüyüm diye ortalarda gezen birinin birgün başına bela açacağını düşünüp o küçücük, zararsız velede saldırması tam da Kaido'luk bir hareket olurdu. Capori-San, teşekkür ederim Kaido'nun ne kadar karaktersiz ve zayıf birini tasdiklediğin için.

Sanji konusunda söylediğin her şeyin altına imzamı atarım ama Kaido neresinden tutsan elinde kalıyor. İyi bir kötü bile değil yani o derece, evladım olsa Kairoseki fabrikasında çalıştırırım. Ellerinde ve ayaklarında prangalarla.
 
Bir çıkarım yok mantıklı gelmiyor mangada ekstrem birşey görmediğimiz sürece.Ananın oğlu Kata’ya fark koyan Luffy komutan pozisyonunda bile olmayan Yamato’dan zayıf olursa şu aşamada saçma olur.Kral hakili vuruyor falan.
Yamato'nun komutan seviye olduğunu kaç yıl önce bizzat Ace söyledi. Hiç yoksa King seviye vardır. Fazlası vardır eksiği yoktur. Luffy'nin Yamato'dan zayıf çıkması mümkün değil ama Zoro'nun ve Sanji'nin daha zayıf olma ihtimali var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık