Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy enerjiyi nerden bulacak?
Kaido luffyi çatıda tekrar görünce baya şaşıracak. Ne zaman bırakman gerektiğini bilmelisin minvalinde bir söz söyler.
 
Umarım yemez, ben Yamato karakterine çok üzülüyorum. Doğru düzgün bir hayat bile yaşayamamış. Sanji'nin kaçamayan hali gibi olmuş.
işte bu yüzden dayak yiyecek. ve Luffy; diğer nakamalarda olduğu gibi ona yapılana ayrıca dellenecek ve Kaidoya "yeni bir motivasyonla" girişecek.

Yamato; çakma Oden olduğuna göre ve Oden gibi "dünyayı görmek" isteyeceğinden tayfanın yeni elemanı olur deme cesaretini de buluyorum.
 
Kaido Yamato'yu sağlam döver de öldürmez herhalde. Sağlam bir şekilde öldürse çok epik olurdu ama Oda yapmaz.
 
Yamato küçümseniyor, ancak bu eşleşmeyle gücüne birçok kişi şahit olacak. Luffy bir yerlerde yemek bulup yiyip enerji toplayana kadar( Başkent'te şölen vardı), dışarıdan bağımsız bir güç gelmez ise Kaido'yu kendisi tutacaktır.
 
Yamato'yu eziklemişsiniz hiç yakıştıramadım. Bu kız yıllar önce Ace ile kapışmış ve gücünü kıstığı halde Ace'yi terletmiş biri. 8 yaşından bu yana Kaido tarafından dövülmüş. Bedeni Kaido'nun attığı hasara dayanıklı bunu Sasaki'nin adamlarının onca saldırısına rağmen normal bedeniyle bile dayandı. Zoan bedenine geçtiği zaman bu halinden çok daha dayanıklı bir forma geçecektir. Ben Mistik Zoan çıkacağını düşünüyorum. Ayrıca Kaido'a karşı çok da etkili bir mücadele çıkaracaktır. Hatta Luffy dışındaki diğer En Kötü Jenerasyon üyelerinin tamamından daha çok iş yapacaktır. Buraya yazıyorum. Yamato vs Kaido savaşından sonra dediydi dersiniz.
 
Yamato'da çok kolay kandırılacakmış gibi bir duruş var. Kaido değil de Teach olsa çoktan ikna etmişti kızını. Kaido'nun işkence ederek yanına adam çekebileceği fikrinden vazgeçmesi gerekiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık