Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enma Apo’yu kesti.Lastik dandik bir meyvedir ama Luffy şu an 10 karakterin sekizini (az mı oldu ) tekler.İdeolojin çok farklı yerlere gidiyor. xD
Apooyu enma kesmedi. Luffy 8ini de tekleyemez. Zoro tekler ama. Bitiriciliği kılıcın yüksek. Kaidoya yara bırakıp diz çöktürdü. Killer ve apoyu zaten tekledi. Luffyi de yakalarsa tekler. Ama luffy tekleyemez. Zoro anlık olarak 2 yonkoudan saldırı yiyip tek yemiyor. Tüm kemikleri kırık gene bilinci açık. Kaidonun bile tek atamadığı bir kinemon varken luffy kimseye tek atamaz. Vaz geçin artık şu luffy tek atar masallarından.
 
Luffy'nin meyvesi kötü falan değil. Oda kademeli olarak meyveye p. up veriyor. Kendisine sorsan, "başka bir meyve versem dövüşler sıkıcı olurdu" diyeceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Mevzu bundan ibaret.
Hiç bir meyvede bu kadar geniş bir kullanım görmedim ben.
Orta derecede savunma sağlıyor.
Yüksek derecede hız veren G2, yüksek derecede saldırı gücü veren G3 modu var.
Hakiyle inanılmaz güzel giden, yerine göre defansif yerine göre süper hızlı G4 ve alt dalları var.
Uzama ve sıkıştırmaya dayalı ataklar sağlıyor.
Yıldırımdan etkilenmiyor.
Daha uyanışı da var.


Ben bu kadar çok yönlü başka bir meyve bilmiyorum. Bilen buyursun.

Acı hissetme mevzusundan emin değilim. Enies Lobby'de Garp vurduğunda acıyınca Nami şaşırmıştı diye hatırlıyorum. TB'de Zoro olayı ise Luffy'nin hissettiği acı değil, bedeninin maruz kaldığı yük diye biliyorum. Aynı şey değil. Luffy acıyı hissetmese de bedeni stres yüklenebilir.
Konu kilit. ✍
 
King ile Marco eşleşmesi neredeyse Zoro için hazırlanılmış bir adım gibi. Sanırım King, Marco'ya karşılık çok üstün bir şekilde oldurtacak bir kozla Marco'yu alaşağı edecektir. Marco, tam King tarafından ölecekken biri veya birileri yetişir. Bunlar; Zoro ve Drake olabilir. Zoro, şu an çok ağır yaralı iken ölümcül yaralar almadığı için sahalar dönebilir ama karşısında Marco tarafından aşırı derecede hırpalanmış bir King bulur. Sağlam bir King'i sittin sene alamaz Zoro. Bunu geçelim. Chopper, Belirli sürede Zoro'yu dövüşe hazır edecektir.

Ben savaşın ikinci fazzı olacağını düşünüyordum ilk başta. Zoro'da o zamana kadar iyileşir ve iyi bir eşleşme alacağı kesin gözüyle bakıyordum. Çünkü, Big Mom korsanları vardı. Ancak görülen o ki Big Mom tayfası savaşa en son katılacağı için savaştaki belirleyiciliği kesinlikle ön görülemiyor.

O yüzden Zoro, King'i alması muhtemel. Lakin karşısında sağlam King'i göremeyeceğiz. Ya Drake ile alabileceği King olacak ya da kendi seviyesine çekilmiş King olacak. Ki bu gerçekten çok güzel olurdu. Hem Marco gibi karakterin dövüşünü de görmüş olacağız hem de Zoro, Wano arcını güzel noktalar.
 
Xdrake hala apoo ile vs atıyor galiba. Sanji, queeni alırsa xdrake'den güçlü olduğunu ispat etmiş olur mu? Xdrake queni alabilir miydi?
 
Xdrake hala apoo ile vs atıyor galiba. Sanji, queeni alırsa xdrake'den güçlü olduğunu ispat etmiş olur mu? Xdrake queni alabilir miydi?
Drake, Queen ile hesaplaşacağını ümit etmiştim ama görünürde Sanji aldı rakibini. Eğer Oda, Drake'i dövüşe sokmayacaksa çok üzücü bizim için... Killer bile ya da Hawkins'in bile kayda değer dövüşleri olacağı bu arc'ta Oda, Drake'e güzellik yapması lazım.

Bir de şunu belirteyim. Luffy'nin yeni ittikafı Drake ile olacağını düşünüyorum. Belki Oda gücünü tam olarak göstermeyebilir bu arc. Çünkü "SWORD" gibi güçlü kişilerin oluşturduğu bir ittifakın kaptanı; kesin Luffy ile ittifak kurmayı düşünebilir. SWORD''un tam olarak nasıl bir vizyon ve misyonu var bilmiyoruz. Şu kesin, şu an oradaki dövüş tek düze ilerlemeyecek. Çok el değiştirecek gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık