Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle mi o zaman neden enies lobbyde kapıyı kırmak için g3 açıyor normal yumruğun daha çabuk kırması lazımdı sonuçta kuvveti daha küçük bir alanda toplanıp daha fazla etki bırakırdı ama g3 açıp öyle vurdu yan etki olarak küçülüp daha yavaş koştu öyle yapmasa belkide robini daha erken yakalayabilirdi çok saçma bu mantık besbelli daha güçlü olarak gösteriyorlar veya marinefordda neden deve g3 ile vuruyor daha fazla alana vurmak yerine küçük bir alana tüm kuvvetiyle vurması daha fazla etki bırakırdı ama orada gitti g3 açıp savaş alanında küçülüp savunmasız kaldı basbaya zorlama o meyve
Ne anlatıyorsun? Dev kapıyı küçük yumruklarla kırmak yerine G3 açıp kırmak daha mantıklı ve kolay. Aynısı Marineford arcında deve G3 kullanması içinde geçerli.
 
Luffy'nin meyvesi kötü falan değil. Oda kademeli olarak meyveye p. up veriyor. Kendisine sorsan, "başka bir meyve versem dövüşler sıkıcı olurdu" diyeceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Mevzu bundan ibaret.
Hiç bir meyvede bu kadar geniş bir kullanım görmedim ben.
Orta derecede savunma sağlıyor.
Yüksek derecede hız veren G2, yüksek derecede saldırı gücü veren G3 modu var.
Hakiyle inanılmaz güzel giden, yerine göre defansif yerine göre süper hızlı G4 ve alt dalları var.
Uzama ve sıkıştırmaya dayalı ataklar sağlıyor.
Yıldırımdan etkilenmiyor.
Daha uyanışı da var.


Ben bu kadar çok yönlü başka bir meyve bilmiyorum. Bilen buyursun.

Acı hissetme mevzusundan emin değilim. Enies Lobby'de Garp vurduğunda acıyınca Nami şaşırmıştı diye hatırlıyorum. TB'de Zoro olayı ise Luffy'nin hissettiği acı değil, bedeninin maruz kaldığı yük diye biliyorum. Aynı şey değil. Luffy acıyı hissetmese de bedeni stres yüklenebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık