Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kinemonun kaidoya karşı olan kini, hırsı, motivasyonu diğerlerinden farklı. O anki iradesi bunu korumuş olabilir. Seride örnekleri yok sayılmaz.
Bu durum irade ile açıklanamaz. Benzer durumda Kaido tıpkı Orochi'ye yaptığı gibi kılıcı Kin'emon'un boynuna vursa, kafası kesilmeyecek miydi? Mantıklı bir açıklama değil bu. Oda bildiğin dram kasmak için böyle bir şey yapmış, ama olmamış.
 
Övülen şey kemik kırılmaması. Sanırsın seride herkes kemik kırılması yaşıyor. Zoro bile şimdi iyileşip dönecek diye övüyorlar. Üstelik Zoro 2 Yonkou saldırısı yiyip sag çıktı diye de övülüyor. Yani çok ekstrem bir durum yaşanması gerekti Zoro'nun kemiklerinin kırılması için. Onda bile zaten ayakta duruyordu bir kaç süre. Azıcık uyuyup bir de yara bandı sarılınca ayağa kalkacak.

Luffy'de ise kemik kırılması yok ama şimdiye kadar bir kaç kere o da bayıldı. Kemiği kırılmıyor ama hasar alıyor. Ama yine de düşüyor. Beklentim ne olur harbi harbi hasar alması çok zor olur ha o zaman deriz ki meyve en mutlak savunmayı veriyor felan diye.

Yani boş işler. Serideki en güçlü karakterlerin hiçbiri lastik değil. Bunları kemik kırılması durdurmamış. Ciddi bir şey olarak da gösterilmiyor. Usooo ta Alabastada tüm kemikleri kırıldı ona esen savaşıyordu.

Zoro da ayıp olmasın 2 Yonkou saldırısını birazcık tankladı diye o durumda. Kemik kırılması kısmı Yonkou'lara hakkını vermek için. Adam basınç yemiş onda da hic hasar almadan kurtulmasin mantığı ile kemikleri kırıldı dedirtmis. Başka basınçtan bahsebilecegi ne zarar alabilir? Saldırıyı tam yese belki o zaman farklı hasarlardan bahsedilebilirdi.

Anlayacağınız kemikleri kırılmasını önlüyor muhabbeti boş muhabbet. Kırılsa da kırılmasa da bilinci gidecekse gidiyor hasar alacaksa alıyor zaten.

Yani Luffy'nin aldığı hasarları alıp yaşayacak kimse yok bu da lastik sayesinde denilmedigi sürece lastigin verdiği savunmadan bir cacık olmaz.
Burada konuşuldu mu bilmiyorum. Ama Luffy'nin sopasını parçalaması yakın gibi görünüyor. Çatlatmış. İleride sopasız Kaido görebiliriz. Buda epey işimize gelir.

 
Bizim Reis silahla beraber adamı yıktığında bile hikaye anlatıyordunuz, çok şükür sağlam döneler veriyorsunuz hiç eksik çekmiyoruz.

Not: Göz yaşından ilk bahsedenin gözleri yaşlıdır derler ;)
Luffy'de Kaido'ya değmeden vuruyor ama canı yanıyor? Mantık intihar eder seninle tanışsa :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık