Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifin sargılı olduğu şeyle Sanji adam dövüyor kılı kıpardamıyor Zoro'nun. Daha aynı arc içinde Killer'dan gelen tek orak darbesine saatlerce baygın kaldı. Gözünü açtığında nerde olduğunu bilmiyor halde yarı çıplak kılıç kılıç diye zıplıyor yataktan. Vallaha bu Zoro fanları benim yakamı bıraksın.:D
 
İşte ağa luffynin meyvesi bildiğin yeni dünya öncesi paketi iken diğer çoğu meyve özellikle Zoan meyveleri karakter ile birlikte güçleniyor ( hibrit form) karakter ne kadar güçlenir ise meyve o kadar güçleniyor ama luffyde bu durum yok sadece lastik olduğu için yapabiliyordu oda artık bir işe yaramaz halde.
Ya işte öyle veya böyle dayanıklılık veriyor. Luffyye şuan sen zoan ver daha az dayanıklı olur emin ol. Marconun meyvesi dışında
 
Tamam şöyle yapalım o zaman; tüm kemikleri paramparça olmuş bir adam birdaha kılıç falan kullanamaz. Peki Zoro ileride en iyi kılıç ustası olmayacak mı? Olacak. Tartışma bitmiştir. Mantık aramıyorum artık çünkü yok.
Kemikleri one piece dünyasında iyileştirmek zor değil. Tüm kemikleri kırılsa da iyileştirme diye bir şey var. Hele marco gibi biri varken bu son derece normal. Hele hele saf süt içip iyileşen brokun kemikleri var. Yani sen gerçek dünya ile one piece dünyasını karıştırma. Senin kolun kırılınca gerçek dünayda 1 kaç ayda tekrar kaynıyor dimi? Tüm kemikler kırılınca neden iyileşmesin? Hele one piece dünyasında bu son derece normal. Örneği de var. Bizim destekçi devin tüm kemikleri kırıldı. Ama one piece dünyasında bu kemikler iyileşti. Zoronun da iyileşebilir. Bu kadar basit.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık