Sen ne zaman mantıklı bir karşılaştırma yapacan merak ediyorum.Tek elle base haline amel defteri kapatan düşünsün xD
Sen ne zaman mantıklı bir karşılaştırma yapacan merak ediyorum.Tek elle base haline amel defteri kapatan düşünsün xD
Desene Kinemon> Wano başı Luffy Hatta Ulti >Wano başı Luffy, acaba wireless ile harbiden lastik mi oldular @Alpamis ne dersin.Tek elle base haline amel defteri kapatan düşünsün xD
Wb ve Roger seviyesi diyorduk o hakiye. Kaido'nun hakisinin de aşağı kalır yanı yok. Hayır, bu Luffy, Kaido'yu yendikten sonra cidden kim durabilir karşısında? Kaido'yu yenmek demek, zaten Roger ve Wb seviyesi demek. Hadi, ilerisi için Bb'yi anlıyorum. Onun iki meyvesi var, önemli bir sınav olur yine.Terlememişse hiç oralı bile olmayız
Artık bu Kral hakiyi etkin kullanan karakterlerin yanına başka karakterlerin gelmesi zor. Duman etti ortalığı Oda hazretleri insan önceden bir geliyorum dedirttir. Biz Roger ve WB olayını B hakiye yormuştuk, b haki şuan itin bir yerinde geziyor.
Kendisi de bir cesit mama oluyor o haldeRobinin pazarlamacisi degil mi bu reis.
Bulut balyoz olmuyor, silahin seklini degistirebiliyor yani silah balyoz oluyorÇok iyi dedim. Sonunda Zeus Nami'ye kavuştu. Bu arc mama onu geri alamaz. Uzun bir süre beraber olacaklar gibi. Hayırlı olsun.
Buluttan balyoz olayını anlamadım ama gerisi güzel.