Hala görünmeyen büyük bir oyuncu daha var. Oda onu özel bir şey için saklıyor.
Kaido'yu indirecek kişi aslında Caribou. Krallar en son giriş yaparmış. Kaido kendini hazırla, boynuzlarını eline vermeye geliyor reis.Hala görünmeyen büyük bir oyuncu daha var. Oda onu özel bir şey için saklıyor.
Kehihih başkan, yorgun demokrat, solun kalesi... Wano ırkçısı Kaido'yu indirseydi keşke...Hala görünmeyen büyük bir oyuncu daha var. Oda onu özel bir şey için saklıyor.
Şöyle bir baktım da 2007'de Luffy'nin ses aktörüne şöyle demiş tayfaya kim katılırsa katılsın en güçsüzü Usopp olucak çünkü onun savaş gücü normal bir insanınkine en yakın olan.Tayfa içinde en az sevdiğim kişidir Usopp. Fanı olacağım da en son kişidir. Usopp'un, Van Augr'un rakibi olacağını düşünürsek zayıf olması mümkün değil. Senin dediğini Oda hangi sbs'de söyledi. İlk zamanlardaki halinden bahsettiyse bu mümkün ama bunu yeni söylemiş olması mümkün değil.
Tayfaya katılacak bu olmasın saklanır şişeye sonra yolun yarısında da atmazlar Luffye yardım etti diye Luffy hemen affeder.Hala görünmeyen büyük bir oyuncu daha var. Oda onu özel bir şey için saklıyor.
#CaribotayfayaYamatomezaraTayfaya katılacak bu olmasın saklanır şişeye sonra yolun yarısında da atmazlar Luffye yardım etti diye Luffy hemen affeder.
Açılmıyor resimler.Eichiro Oda ve ileriye dönük hikaye anlatıcılığı.
Kaçarı yok. Yamato tayfaya gelecek.#CaribotayfayaYamatomezara