Caribou da Canavar Üçlü tabirini kullanmış.Üzerinden baya zaman geçmiş. Değişikliğe uğrayabilme ihtimali var gibi. Çokta önemli bir konu değil zaten bana kalsa.
Caribou da Canavar Üçlü tabirini kullanmış.Üzerinden baya zaman geçmiş. Değişikliğe uğrayabilme ihtimali var gibi. Çokta önemli bir konu değil zaten bana kalsa.
Şu Caribou ne haltlar yiyor acaba. Onigashima'ya gelmedi herhalde. Tüymüş olabilir Wano'dan yada arc sonunu bekliyor.Caribou da Canavar Üçlü tabirini kullanmış.
hiç bilmiyorum bunu.Caribou da Canavar Üçlü tabirini kullanmış.
Sen bi de gel bu Judge'ın başarısız oğlunun Queen'e kafa tutmasını bekle. Hiç olacak iş değil yaaa.Ulti Judge'den güçlüymüş. Judge tek yemişti. Ulti daha güçlü bir saldırıdan sağlam kalktı.
Sanji'nin zirve gücünde bile Kaido seviyesindeki birisiyle böyle haki çarpıştırabileceğini hayal edemiyorum. Cidden Sanji'nin, Kaido'nun kral hakili saldırısına karşılık verebileceğini düşünen varsa, bilemem tabi. Onlar için hiçbir şey değişmeyecektir.Canavar 3'lü hiçbir zaman bozulmadı ve bozulmayacak. Jinbei de bozamadı Yamato da bozamaz. Tayfaya gelmeyecekse daha güçlü çıkabilir.