Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016: Ben O-Tama

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    281
Namiden öyle çok haz etmesem de power up'ı hiç havadan, beleş power up değil. Koca yonkouyu karşısında gören korkak karakter nami, onun silahını çalabileceğini fark ettiği anda tereddüt etmeden çalıyor. Ve bu ilk bölümden beri naminin karakteriyle de uyumlu. İlk gösterildiğinde de kendisinden kat kat güçlü korsanların değerli eşyalarını çalıyordu. Her zaman yaptığı şeyi yaptı. Silahının o kadar güçlü olmasının sebebi usoppun yapması değil naminin onu o şekilde kullanması ki bu kız çocukşuğundan beri hava durumunu araştırıyor. Silahı şimşek ya da rüzgar atmıyor. Sadece ısı kadranları var, sıcak ve soğuk hava baloncukları üflüyor. Nami bunları kullanarak alçak ve yüksek basınç bölgeleri oluşturuyor ve küçük çaplı fırtına alanları oluşturuyor. Yani sen ben o silahı kullansak anca Sultanahmette köpük çıkaran dayıların yaptığını yaparız.
Yeteneği ve bilgileri yonkounun silahlarından birini çalmasına uygundu, korkmasına rağmen tereddüt etmedi. Durumu şöyle düşünebilirsiniz, kidd kaidonun balyozunu çalabilseydi belki de şu an bizim tarafımızdaki düşmüş ya da yaralanmış karakterlerin (kaido tarafından) çoğu hala sağlam olacaklardı. (örnek naminin yaptığı şeyin anlaşılması için, tabi ki kaidonun balyozu manyetik olmayan bir metalden ise bu örnek geçerli değildir.)
 
Kyoshiro'ya karizma diyorlardı diye kızmıştın yanlış hatirlamiyorsam. Forumdan gitmistin, hâlâ aynı mı düşünüyorsun
Onun için gitmedim yav. :d One Piece'in mantığını tamamen kaybettiğini ve artık okunmaya değecek bir seri olmadığını düşündüğüm için gitmiştim. Epey bir süre okumadım, ama sonra kendime engel olamayıp tekrar başladım.

Şu anki fikrime göre de Denjiro olduğunu bilmediğimiz hali epey karizma bir adamdı. Ne zaman dokuz kından biri olduğunu öğrendik, o zaman karakter epey bozdu.
 

Üye silindi 7459

Hadi Sanji'yi geçtim , gücünü göremedik adam akilli o yüzden ön yargıları anlıyorum ama Yamato yıllarca dayak yedi , kayda değer hiçbir sonuca ulaşamamış Kaido karsisinda ; Yamato ile karşılaştırılan Zoro Kaidoyla karşılaştığı gibi Kaidoya kalıcı yara bıraktı.
Nasıl Yamato>Zoro olabiliyor anlamış değilim
 
Who ve Sasaki eski kaptan oldukları için onlardan yüksek performans bekliyordum ama Ulti cidden şaşırttı. Beklediğimden dayanıklı çıktı.
 
Yamato>Zoro olabiliyor anlamış değilim
Usopp Kaido'nun karşısında teke kalsın, arkadan saldırıp enseye şaplak kabilinde patlayan yıldız atsın, 2 hafta "şok şok şok, monster trio değişiyor mu? Usopp trio'nın arasına mı girdi?" kabilinden yorumlar döner. One Piece fanlarının kötü özelliklerinden birisi şu ki fazla hızlı gaza gelinip fazla hızlı yorum yapılır, o yüzden pek takmamak lazım böyle şeyleri.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık