Ula sağlam don markası olacak sizden.Apoo bir hile yaptı gibi orada bir ayrıntı var ama açıklamıyor.Ya iyileştirme bastılar yada çelik yelekle falan kurtardı Apoo. Zoro seninle uğraşmam bile diyordu kestirip atmışta olabilir.Yani hafife almış.
Ula sağlam don markası olacak sizden.Apoo bir hile yaptı gibi orada bir ayrıntı var ama açıklamıyor.Ya iyileştirme bastılar yada çelik yelekle falan kurtardı Apoo. Zoro seninle uğraşmam bile diyordu kestirip atmışta olabilir.Yani hafife almış.
Yalnız benim fikrim o.Twei bir ara kılıçlarını döndürerek helikopter gibi uçar demişti galiba.
Olamayız çünkü Redbull gibi tekel olmuşsun sen piyasada.Ula sağlam don markası olacak sizden.
Çalmış demek ki.Yalnız benim fikrim o.
Adam Apo'nun silahını bile kesti, kaza bela Luffy, Kaido'nun silahına zarar verse buraları ateşe atacak adamın dediğine bak xDApoo bir hile yaptı gibi orada bir ayrıntı var ama açıklamıyor.Ya iyileştirme bastılar yada çelik yelekle falan kurtardı Apoo. Zoro seninle uğraşmam bile diyordu kestirip atmışta olabilir.Yani hafife almış.
Luffy Kaido’nun sopasını kırmayı geçtim çatlatmış falan olsa artık Luffy > Kaido olarak anmaya başlardılar.Adam Apo'nun silahını bile kesti, kaza bela Luffy, Kaido'nun silahına zarar verse buraları ateşe atacak adamın dediğine bak xD
Zoro, Sezar'ın 10. lejyonu gibidir, teraziyi kırar
Hiç yüzü de kızarmıyor hala Apo diyor, adam Apo'yu silahı ile beraber tekledi, apo yerdeyken ada yerdeydi, apo kalktığında ada havadaydı xDLuffy Kaido’nun sopasını kırmayı geçtim çatlatmış falan olsa artık Luffy > Kaido olarak anmaya başlardılar.