Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015: Zincirler

Bölüm nasıldı?

  • Istediğim gibi

    Kullanılan: 252 75.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 63 18.8%
  • Beğenmedim

    Kullanılan: 20 6.0%

  • Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji mükemmel giriş yaptı , kıyafet olmadan yani power up olmadan bu girişi yapıp metal dişlerimi döktü queenin ve süper eşleşme oldu bence
Ama muhtemelen wanonun en zorlu bire bir eşleşmesi oldu tayfa ve müttefikler için. Sonuçta karşıdaki rakip bm yi şuana kadar bayıltabilen ( her ne kadar hafızası olmasada cocukken dev adasını yerle bir etmiş biri ) tek karakter queen. Muhtemelen bu arcın en çok yeni hareket ve dövüş esnasında power uplarını sanjide görücez . Ölmüne giden yolda son çıkışta dönüp queeni indirecek, anime için de en sağlam dövüş olur muhtemelen.
 
Evet g4 luffynin dayanıklılığı bir kinemon etmiyormuş. Çünkü kinemon hakili balyoz yedi tek yemedi. Luffy yedi. Kinemon wanoda power up aldı. Gene luffy daha bir kaç sayı önce gene tek yedi o balyozdan normal haliyle. Kinemon yemedi. Kör değiliz okuduk gördük mangada. Sırf luffy diye herşeyde en güçlü olacak diye bir şey yok. Luffy çok kırılgan tek farkı ayağa kalkacak gücü hep buluyor. Kinemon 1 kere kalkar bir daha kalkamaz. Çünkü kemikleri kırılıyor. Luffy lastik kırılmaz. Bilinci geldikçe ayağa kalkabilir. Aradaki fark bu. Kinemon da lastik olsa o da kalkar. Luffynin kalkma sebebi dayanıklı olması değil yani. Diğer karakterler daha dayanıklı çünkü bunca zamandır bu saldırıları hep tanklamak zorunda kaldı. Bu da ister istemez onların acı eşiğini ve fizik gücünü daha da arttırdı. Luffy acı bile hissetmedi. Mesela moria luffye vurdu luffy acı bile çekmedi. Bu kadar basit.
 
Kinemon'un bayılmama sebebi bence az daha yaşasın diyeydi. Ki bence Luffy de tek yemedi. Kral hakisini kullanmayı öğrenene kadar yorulmuştu zaten. Öğrendiğinde ise normal formunda karşılık verebiliyordu. Yani döndüğü zaman hakisi tamamen dolu olursa güçlendirme almasına bile gerek yok diye düşünüyorum. Tabii Kaido uyanış göstermediği sürece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık