Valla hiç izlemedim bilemeyeceğim ?Bu dediğin Hunter x Hunter'da falan olur.
Valla hiç izlemedim bilemeyeceğim ?Bu dediğin Hunter x Hunter'da falan olur.
Üst üste vuruyormuş gibi gelmişti bana en başta, ama şimdi panelleri daha dikkatli inceledim. En başta bir tekme atıyor, Queen'in kafası dönmeye başlıyor. Yani tek tekmede fırıldak gibi döndürmüş kafayı.Birileri Sanji tek vuruşta Queen'i döndürmüş diyor birileri de sürekli vuruyor diyor benim kafam karıştı. Sanji tek vuruş ile döndürmüyor mu? Queen dönerken çizilmemiş çünkü Sanji.
Ona bende zoom yapıp bir kaç kez baktım, üst üste tekme yoktu ama senin sorulara net cevap verdiğini görünce dedim adam haklıdır herhalde yılların OP okuyucusu Velhasıl konuyla alakasız bir sorum olacak, sadece okuma link'i bırakmışsınız indirme linki yok mu ? Yoksa bilerek mi böyle birşey yaptınız?Üst üste vuruyormuş gibi gelmişti bana en başta, ama şimdi panelleri daha dikkatli inceledim. En başta bir tekme atıyor, Queen'in kafası dönmeye başlıyor. Yani tek tekmede fırıldak gibi döndürmüş kafayı.
Bayağı iyi falso vermiş o zamanÜst üste vuruyormuş gibi gelmişti bana en başta, ama şimdi panelleri daha dikkatli inceledim. En başta bir tekme atıyor, Queen'in kafası dönmeye başlıyor. Yani tek tekmede fırıldak gibi döndürmüş kafayı.
Ben bölümü çok incelemedim, şehir dışındaydım çünkü. Üstünkörü bakmıştım, bana öyle gelmişti. Sonradan tekrar inceleyince öyle olmadığını gördüm. İndirme linkini de sordum, cevap gelince yazarım.Ona bende zoom yapıp bir kaç kez baktım, üst üste tekme yoktu ama senin sorulara net cevap verdiğini görünce dedim adam haklıdır herhalde yılların OP okuyucusu Velhasıl konuyla alakasız bir sorum olacak, sadece okuma link'i bırakmışsınız indirme linki yok mu ? Yoksa bilerek mi böyle birşey yaptınız?
Direkt kk olur.Sabo kardesimin durumu ne oldu acaba . Hikayesini tamamladıysa hakkı rahmetine kavuşsada mera mera meyvesini sanji abim yese..