Chopperon bi anda zoroyu iyileştirmesi imkansız ancak Marco iyileştirebilir o da Kingle savaşıyor kingle savaşı bitmeden zoroyu iyileştiremez . Bi süre zoroyu görmeyiz
İşler değişmedi. Acıdan kaynaklı bir sanrı içerisindesin.Kuyruk acısı değil, foruma her girdiğimde gördüğüm muhabbet şimdi işler değişince neden hemen boş muhabbet oluyor?
Boş muhabbet oluyor çünkü King'in durumundan daha zor bir durumda Zoro, sen bu seride sihirli fasulyeler var sanıyorsun yediğin anda her şey sıfırlanıyorKuyruk acısı değil, foruma her girdiğimde gördüğüm muhabbet şimdi işler değişince neden hemen boş muhabbet oluyor?
Valla o fasulyeleri en çok sizin taraf istiyora benziyor ama . Ee bu adamın şuanlık iyileşmesi için ona ihtiyacı var baktığında halen uyuyor.Boş muhabbet oluyor çünkü King'in durumundan daha zor bir durumda Zoro, sen bu seride sihirli fasulyeler var sanıyorsun yediğin anda her şey sıfırlanıyor
Zaten bölüm kötü, bir de böyle sorularla adamları zor durumda bırakma.Şimdi forumun %70-80lik kısmının attığı yorumların geri dönüşünün varkti geldi
Marco Allah bilir kaç saattir bu ikisini yoruyor bu saatten sonra king Queeni bizim Zoro sanji ikilisi alsa teke tekte aldı mı diyeceksiniz ?
Valla şuan kuyruk acısı falan ne dersen de keyfin bilir.İşler değişmedi. Acıdan kaynaklı bir sanrı içerisindesin.
Bir kere Zoro ve King eşleşmedi bile. Alakaları bile yok.
Bölümde Queen ve Sanji eşleşmiş. Queen için güçten düştü denmedi. Ki en son gördüğümüz Chopper'la oyun oynuyormuş. Saatlerdir Marco ile dövüştüğü de kesin değil. Queen bir iki vuruştan mı hasar alacak? Şu anki durum bildiğin geçmişte sevdiğim karaktere laf yaptınız, ben ortada bir şey olmamasına rağmen hesap soruyorum... Bari bir şeyler açıklasın ondan sonra sor.
Fark ettiysen iyileşir ise diyorum.Zoro 2 yonkou'nun saldırısını tankladı sen Marco ile uğraşıyor diyorsun :S