Sen başla ben yetişirim sana ama bence acele etme bu kınların hepsi yaşayacak muhtemelen o zaman tazyikli gömeriz.Yok ya başka alakasız sebepler de var hıncını Oda'dan çıkaralım. Kinemon olayının da büyük payı var ama.
Sen başla ben yetişirim sana ama bence acele etme bu kınların hepsi yaşayacak muhtemelen o zaman tazyikli gömeriz.Yok ya başka alakasız sebepler de var hıncını Oda'dan çıkaralım. Kinemon olayının da büyük payı var ama.
Odaya “hippiydin sen hippiydin” de caneAce daha çok kurtarmadı mı dur bakalım gerçi şimdi durum müsait değil.
Seninki bilinçsiz şekilde konuşmayı çözmüş, bir şeyler başaracak ama lastik gibi uzadıkça etkisini sündürüyor Oda Sama.
Oda'ya Kinemon konusunda mı sövmemiz lazım ?
Kinemon kendini kılıçları ile savunuyor ve Kaido, en güçlü formunda değildi.Bir daha Luffy'ye plot armorlu diyenin alnını karışlarım. Diyecekseniz de Kinemon armorlu diyin. Hatta Kin Armoru diye kısalttım sizin için.
Oo bunun altından kesin bir şey çıkacak diyecek hevesim kalmadı. Lawın tayfasından ne çıkabilir kiHayaller: Deniz Kralları, Toki, Shanks, Garp vs vs
Gerçekler: Law Korsanları
Bundan sonra Law korsanlarının fanıyım(sadece tayfa üyelerinin). Bu kurtarma sahnesi için 3 bölüm Luffy'nin denize düşmesini bekledik biz. Bu kadar altyapı basit bir olay için yapılmamıştır herhalde. Law tayfası serinin kilit taşlarından bii.
Kin Luffy’den daha iradeliymiş Oda’ya göre Oden babası var ya işin ucunda kınlara dünya yansa birşey olmaz.Bir daha Luffy'ye plot armorlu diyenin alnını karışlarım. Diyecekseniz de Kinemon armorlu diyin. Hatta Kin Armoru diye kısalttım sizin için.
İroni yapıyorum Bari merak uyandıracak biri kurtarsaydı. Durum o kadar vahim yani.:/Oo bunun altından kesin bir şey çıkacak diyecek hevesim kalmadı. Lawın tayfasından ne çıkabilir ki