Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı zorlu durumlarda -savaşta vs- insanlar sınırını aşabiliyorlar. Mesela Seyit Onbaşı çok bariz bir örnek. Aşırı adrenalin vs de etkiler. Tabi işin manevi tarafları da çok büyüktür.
Ama tabi bu kurgusal bir evren. Kendi kurgusuna bakınca irade ve hormon yine etkili. Luffynin zor durumlarda tehlike geçene kadar ayakta kalması ve sonra bir anda şarteli kapatmasını çok gördük. İvankov hormon desteğiyle kaç kere ayağa kaldırdı, gördük. Ama bu evrende de Kaidonun üstelik ağzına kadar haki fışkırttığı saldırısıyla Kinemonu yok etmesi lazım. İradesiz demiyorum Kin için ama bu kadar da çapı yok karakterin. Haydi beklenileni yapmadın, yatsın bayılsın artık.
Bunun açıklaması yok ya. Her şey hikaye için dönüyor. Luffy'nin bayılmaları ve bilinçsizlen yaptığı şeyleri de bir yere bağlayacağı için bu kadar bayılmıyorsa ne olayım.:( Yavaş yavaş çıkmaya başladı zaten kokusu. Momo ile konuşmaya başlamış, bilinçsizken bile bakıyor felan filan. Altından kesin bir şey çıkacak o yüzden işliyor. Luffy bundan sonra çok bayılır.:(

Kalp korsanlari kurtardiysa neden yalandan gizem yarattı bu ya heyecanla kimin kurtardığını bekledik yalandan .
Kaido kin'e sopayı tam oturtamadı heralde hala kin yasadigina gore.
Luffy'nin sesini Momo nasıl duydu orasını tam anlayamadım ama Luffy'nin Kaidoyu alacağı kesinleşti artık bu arctan sonra Luffy 1v1de (belki yamatoyla) dunyanin en guclu yaratigini yenmis korsan olucak.(Luffy yine yenilirse tamamen rezalet olur bu kadar yenicem yenicem diyipte yeniliyorsa büyük sıkıntılar var demektir zaten )

Daha fazla sayıda kurtarmıştır. O yüzden en çok kurtaranı da olur.
En çok kurtaran Sanji :bilmem:

Luffy çok işime yaradı ama kaç gündür geç kalkıp işe gitmiyordum sonra dedim kendi kendime bugün de kalkıp boş ver dersen adamsın ama Luffy kadar adamsın !! Sonra sabah kalkar kalkmaz tereddütsüz işe gittim, erken bile gittim sayılır :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık