O kadar da iyileşir demeyelim de biz %50 falan diyelimİyileşirse başka zaten.
O kadar da iyileşir demeyelim de biz %50 falan diyelimİyileşirse başka zaten.
Bence Zoro yeteri kadar şov yaptı.Reisin dinlenmeye ihtiyacı var.Bu arada Zoro iyileşecek. Artık King mi alır onigaşimayı mı keser onu bilemiyorum. Ama son bir şov yapıp arcı bitirecek.
Ben tatmin olmadım.Bence Zoro yeteri kadar şov yaptı.Reisin dinlenmeye ihtiyacı var.
Yav 3-4 saniye durdu kemikleri gitti, sanirsan yonkou tankladi. Çizdi dedigin oden'in 4'te biri kadar yani oda enma sayesinde o zaman diger kiliçlarla da keserdi. Büyütmeye gerek yok. Bunlarida oda amca oglu sayesinde sanji ise oda'ya ragmen vs atiyor hemde 10 yil oldu neredeyse bi zahmet salin su sanji'yi1010 da Zoro 2 yonko saldırısı durdurup Kaido ya jilet atınca Zoro yaptınız mı logoyu arkadaşlar soruyorum
Yapacağını yaptı ama bu bölüm iyileşeceğini anlıyoruz.Son bir şeyler daha yapabilir iyileştikten sonra.Ama King'i alacağını zannetmiyorum.Bence Zoro yeteri kadar şov yaptı.Reisin dinlenmeye ihtiyacı var.
Daha bitmedi. Tatmin olursun.Ben tatmin olmadım.
Çıtayı o kadar yukarı çakmış ki Kaido'nun iki kalıcı hasarından birini vermesine rağmen insanlar tatmin olmuyor xDDaha bitmedi. Tatmin olursun.
Yeteri kadar sov yapti.Zoro yeteri kadar şov yaptı demek kadar sacma bişey yok kusura bakmayın da hayır bi kural mı var 1 karakter bi arc da yanlızca 1 kere mi vs atıp şov yapabilir