Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin suitsiz tekmesi Doflamingo'yu kımıldatamıyordu bile.Queen nereye çarpacağını şaşırmış.O zaman buradan Doffy > Queen diyoruz yada hakileri Doffy > Queen diyebiliriz.:rolleyes:
Sanji’nin seviyesini onceki arc’larla kiyaslamak cok saglikli degil bence. Daha gecen arc Daifuku dalga geciyordu Sanji’yle, Yuen yere carpiyordu. Oda sacma sapan bir sekilde gelistirdi muhtemelen Sanji’yi, Queen tek atardi yoksa gecen arc’lardaki haline.
 
Luffy büyük şov yapmış ama luffynin bu mesajını wanoda sadece momonosukenin duyması da ilginç. Bu deniz krallarını duyma onlarla konuşma işi herhalde çok nadir olacak gibi belki im de konuşabiliyordur. Dragon bile şüpheli gibi
 
Bu arada Zoro'nun bıraktığı yara göründüğü kadarıyla Oden'in bıraktığı iz ile birleşik, o yarının devamı gibi duruyor. X olarak düşünürsek sağ üst ucu daha genişlemiş halde gibi. Tabi bitişik de olmayabilir ama küçük kalmış belki açılardan dolayı böyledir.
Yanlız algı yapmayalım yaraların biri harbi kılıç yarası iken aynı kalem ile çizdiğin Zoronun bıraktığı yara daha çok traş olurken olacak bir yaraya benziyor.
 
Kaido bilerek öldürmüyor bunları. Tek açıklaması hala tayfasına katılmalarını istemesi. Kendine okadar güveniyor olsa gerek. 100 kez dövüşseler 100ünü alırım kafasında. Ee bencede öyle olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık