Keşke. Artık o kadar çok istiyorum ki uzak durmalarını. Law'ın kalitesini düşürüyorlar.İçimden geçti, ama o vasıfsızlar uzak dursun bizim tayfadan.
Keşke. Artık o kadar çok istiyorum ki uzak durmalarını. Law'ın kalitesini düşürüyorlar.İçimden geçti, ama o vasıfsızlar uzak dursun bizim tayfadan.
Kendi gibi vasıflı tayfası kurtarır elbette fandaşİtachi bunu bekliyor. Jean Beart alacak onu içeriye diye.
Alaaddinler geldi kurtarmaya falan da okey hani bana. Yuzmeyi öğrenmek ne demek, abartmasin Odaİçimden geçti, ama o vasıfsızlar uzak dursun bizim tayfadan.
Tayfasını yerenlerden biriyim. Ama Law sevmeyenlere karşı uber savunma mekanizmam açılıyor. Bepo ve Penguin savaşırken göründü zaten. Muhtemelen Shachi'de karadadır. Jean Beart ve kalanlar hala denizaltındaysa uygun kaçıyor. Ya da Jinbe'nin peşinden güneş korsanları geldiyse onlarda olabilir.Kendi gibi vasıflı tayfası kurtarır elbette fandaş
Kancıko ve döneklik? Çok ayıp!Bu Kanjuro döneklik etmez umarım.
Reisin kalbi yaralıSanji de yaralı ama niye öyle diyorsun ?
Kanjuro mükemmel bir kapanış perdesiyle seyircisine elveda diyecek.Bu Kanjuro döneklik etmez umarım.
Daha çok Dragon Ball'daki Goku'nun üstünden ağırlıkları kaldırıp atması gibi Oda'nın üstündeki etkisini kaldıracak. Ondan sonra akar zaten.Al sana bir beleş pavır ap daha
Luffy uyanıp kendine geldiğinde "hakimi daha uzun süre kullanabilmeyi öğrendim" diyerek Kaidoya dalacak ve indirecek