aynenMaksat muhabbet olsun diye yazayım dedim. Yoksa tutar mı tutar yani neden olmasın .
aynenMaksat muhabbet olsun diye yazayım dedim. Yoksa tutar mı tutar yani neden olmasın .
Roger kendisi teslim olmuştu, Kaido özel bir durum nereden bakarsan saçma oluyor ya farklı bir gücü var gerçekten ölümsüz.Bu idam prosedürüyle alakalı büyük ihtimalle. Giyotin indiriyorlar giyotin kırılıyor, çok saçma bir durum ama öyle. Kalkıp da amiral idam etmiyordur bence Ace ve Roger'i idam ederlerken iki normal asker idam ediyordu sonuçta.
Tanıtımında dikkat edersen 40 kere idama çarptırıldı diyor ve idam şekillerini anlatırken aşina olduğumuz idam şekillerini söylüyor. Asıldığı ip koptu, boynuna düşen giyotin kırıldı, mızrak delmedi falan diyor. Bu adam 7 kere yenilmiş ve Oden ile dövüşüne de şahit olduk bence öldürülemez falan değil.Roger kendisi teslim olmuştu, Kaido özel bir durum nereden bakarsan saçma oluyor ya farklı bir gücü var gerçekten ölümsüz.
Kaido ölümsüz değilse ve denizciler 40 kere idam cezasına çarptırıp Kaido'yu öldüremedilerse süzme salaklar demektir. Hayır hiç mi Akainu'ya öldürtmeyi denetmek vb şeyler gelmedi de giyotinle öldürmeyi denediniz. Bu nasıl bir vizyonsuzlukTanıtımında dikkat edersen 40 kere idama çarptırıldı diyor ve idam şekillerini anlatırken aşina olduğumuz idam şekillerini söylüyor. Asıldığı ip koptu, boynuna düşen giyotin kırıldı, mızrak delmedi falan diyor. Bu adam 7 kere yenilmiş ve Oden ile dövüşüne de şahit olduk bence öldürülemez falan değil.
Ona bakarsan ikinci meyveyi yedirtmek akıllarına gelmemiş olamaz, asıl o zaman salak olurlar. Akainu'yu falan geç yani. En mantıklısı benim dediğim gibi bir senaryo olması. Yoksa Oden'in kestiği adama Garp falan bir şey yapamayacaksa çok sıvama olur.Kaido ölümsüz değilse ve denizciler 40 kere idam cezasına çarptırıp Kaido'yu öldüremedilerse süzme salaklar demektir. Hayır hiç mi Akainu'ya öldürtmeyi denetmek vb şeyler gelmedi de giyotinle öldürmeyi denediniz. Bu nasıl bir vizyonsuzluk
Ya işte aynı şeyi diyoruz aslında. Garp canını okur, sakat bırakır ama öldüremez çünkü ölmüyordur. Diğer türlü ölebildiği halde 40 kere yakalayıp öldürememeleri çok sırıtır. Tonla farklı yöntemin var, ölebilecek olsa bir şekilde öldürürsün yani. Oda bu işi sıvamadan nasıl kotaracak merak ediyorum cidden.Ona bakarsan ikinci meyveyi yedirtmek akıllarına gelmemiş olamaz, asıl o zaman salak olurlar. Akainu'yu falan geç yani. En mantıklısı benim dediğim gibi bir senaryo olması. Yoksa Oden'in kestiği adama Garp falan bir şey yapamayacaksa çok sıvama olur.
40 kere değil yav 18 kere esir düşmüş, kaçı denizciler tarafından belli değil. Bir de 7 kere yenildi bilgisi var, 7 kere yenilip 18 kere esir düşmeyi nasıl başarmış orası da muamma.Ya işte aynı şeyi diyoruz aslında. Garp canını okur, sakat bırakır ama öldüremez çünkü ölmüyordur. Diğer türlü ölebildiği halde 40 kere yakalayıp öldürememeleri çok sırıtır. Tonla farklı yöntemin var, ölebilecek olsa bir şekilde öldürürsün yani. Oda bu işi sıvamadan nasıl kotaracak merak ediyorum cidden.
İçip içip donanmaya kafa atmaya çalışmıştır bu ayyaş, denizciler de yakalayıp yaka paça içeri atmıştır bunu.40 kere değil yav 18 kere esir düşmüş, kaçı denizciler tarafından belli değil. Bir de 7 kere yenildi bilgisi var, 7 kere yenilip 18 kere esir düşmeyi nasıl başarmış orası da muamma.