Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şekilde konuşturması işin ciddiyetini daha da kötü hale getiriyor, o sözlerin anlamı ne ? Kafasını almam lazım eee, Seni tutan mı var ?

Luffy'nin kısmı hariç bölüm fena değildi, Zeus gibi pek umursamadığım karakterler yerine franky, Brook vb karakterlere panel ayırsa daha çok hoşuma giderdi tabi.
Luffy şu anda baygın bir biçimde denize düşüyor ya zaten bitti gözüyle bakıyor keşke kafasını alsaydım en azından tayfasının direnci kırılırdı diyor. Suda zaten öleceğini düşündüğü için ejderha formuna girmeye üşeniyordur şimdi.

Buradan aşağıda birilerinin olacağı ve Luffy'yi kurtaracağı anlaşılıyor ki bu Law'ın, Kalp Korsanlarından başkası değil. Boşuna aşağıda kalmadılar, bir işe yarayacaklar en azından.
 
Luffy adaya giriş yapacak olan BM in tayfa gemisine düşmesin.
Şaşırmam valla bu konuda herkesi şaşırtacak farklı bi yol sunacak bence oda
 
Zoro'nun da seviyesi belirsiz. Sanji komutan almadan önce Kaido'ya kılıçla saldırsa Wano'nun en büyük olayı olur benim gözümde. :D
Hiç sorma Zoro King ile 1v1 atsa onun için daha iyi olurdu bence ama henüz o ihtimal ortadan kalkmadı Marco biraz iyileştirse bile Zoro yoluna devam eder. Sonuçta Sanji de EL'de kırık kemikleri kendi saldırılarında bile canını yakarken dövüştü.

Bu bölümde en azından Sanji salona giriş yapsa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok en azından Kid vardı da kovalamaca okumadık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık