Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meh. Ucuz numara. Kaido zaten bir yonkou. Çok güçlü olduğunu göstermek için gerek yok böyle şeylere. Daha ilk karşılaşmalarında tek yedi. Yani kurguda şaşırtıcı olan Kaido'nun güçlü olması değil Luffy'nin Kaido'yu tek başına alacak kadar güçlenmesiydi. Bu yönde bir ilerleme varken saçma bir şekilde geri alındı. Şimdi dövüş tekrar 2 vs 1'e dönebilir buna bir şey demem. Ama böyle olsa bile Oda bizi sahte sürprizle keklemiş olacak ki sevmiyorum böyle şeyleri. Zaten ters köşe okuyucuyu şaşırtalım mantığının fazla abartılmasını ve kurgunun içine etmesinden hiç hoşlanmıyorum.

Mesela bir anda sonraki bölüm Roger ortaya çıksa Sanji'yi kesip hasırşapkalara yedirse hepimiz şok oluruz ama kaç kişinin hoşuna gider?:D

Luffynin katadan yediği dayaklar ortada.Öyle kolay yonkou alamaz.Kral hakiyi açtı (temas etmeme olayı yani) oda yetmez diyor Oda..Şimdi uyanış geliyor
 
Haki bitse göz beyaz olmaz. Bildiğin dayak yemiş. Ha hakisi bitince dövüşemeyip dayak yedi ise o başka.
Öyle olması da muhtemel. Yamato 1v1 kaldığını duyunca çok endiselendi acele edip yanına çıkmak istedi. Kaido'nun baya büyük bir koz gücü var herhalde onu hala görmedik. Luffy gördü ama nasıl yenildiğini biz bilmiyoruz. Onu da saklamak için Luffy'nin nasıl yenildiğini göstermedi herhalde.
 
Luffy den bir g5 formu gelirmi diyeceğim ama g4 bile bu kadar haki yakıyorsa g5 su gibi haki içer gibi duruyor : )

Kral Haki nin hangi depodan kullandığıda hala kesinleşmedi.Kral Hakinin ayrı bir deposu yoksa durum hepten vahim.Sanırım Luffy g4 formunda Kral Hakiyi entegre ederek dalmak istemiş ama direk hakisi tükendiği için fukara sümüğü gibi adanın dışına atmış.Big Mom da adadan düşmüştü ama kendi aptallığından : )
 
Kaido kendi şişirdiği lastiği patlattı. Bir Luffy sever olarak beni tatmin etmiyor bu durum, sonunda yense de değişmeyecek. Oda'nın mangakalığı bırakıp, boyama kitabı çıkarması gerek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık