Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun bir dövüş istiyoruz. Dövüşsünler kıran kırana. Sürekli bir enerji bitme durumu işliyor. Bir Lucci tarzı savaş göremeyeceğiz herhalde. Kral hakisiyle bildiğin denk çarpıştılar. Sonra ne olduysa yine herhalde haki bitme muhabbetlerine girdi. İşin kötü tarafı başkasında görmedik bile bunu. Bari bir açıklama felan yap. Şundan şundan oluyor de. Hakisi az de. Çok yoğun basıyor de felan. Açıklama da yok.
Haki bitse göz beyaz olmaz. Bildiğin dayak yemiş. Ha hakisi bitince dövüşemeyip dayak yedi ise o başka.
 
Gelecek sayı da BM kid'i yamultur. Sonra marco ortaya çıkar hop hadi kalkın dayak yemeye devam... Aynen reis MF den daha mükemmel arc çizdin. Donsuz pirinç kafaları güzel reklam yaptın dünyaya...
 
Göstermedi işte durumu. Gösterse daha net yorum da yapılır ama kral hakisi varken denk kapışıyordu. Sonra daha da ciddilesip başka şeyler gösterdi ise bilemeyeceğim.

O zaman önceki yapılanlar daha da anlamsızlaşır.
Hakisi bitmiş olsa Kaido uzun zamandır kendimi bu kadar kaptırmamıştım gibi konuşmazdı bence. Orada bir olay oldu E.Oda bize bunu göstermiyor.
İlk defa Luffynin savaşından da çalmaya başladı E.Oda yakında hiç kimsenin dövüşünü göstermeyip kazananı bizde gazeteden okuyacağız diye korkuyorum. :D
 
Kaido anladığım kadarıyla Luffy'yi çatıdan kafasını kopartmadan attığına pişman olup ağlıyor. Bu çılgın adam çatıdan atlayabilir sonraki bölüm kafayı almak için.
 
Haki bitince zemin yıkılsa binanın kenarına düşerdi. Adanın dışına uçmazdı. Dövüşürken mi yoksa haki bitince mi oldu bilemem ama Kaido’nun çok sağlam geçirip uçurmuş olması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık