Oda şu adamı rahat bıraksın artık. :/Oda'yı biraz tanımışsam, Sanji'yi kendi ismiyle olan bölümde rezil edecektir...
Kılıcın birini kırılmış gibi çizmeseler on numara fan artmış.

Oda şu adamı rahat bıraksın artık. :/Oda'yı biraz tanımışsam, Sanji'yi kendi ismiyle olan bölümde rezil edecektir...
Kılıcın birini kırılmış gibi çizmeseler on numara fan artmış.
muhtemelen en abartılı ben düşünüyorum ama marco 2.4 b - king 2 b olacakSence bu ikisi açıklanırsa ne kadar olur ödülleri ?
Sen deyince fark ettim... ama olsun yine de çok güzle smsmjsKılıcın birini kırılmış gibi çizmeseler on numara fan artmış.![]()
Aptal aptal konuşma. Oda 1.000. Bölümde sana hava alma bölümü yaptıysa bu dediklerin asla 1 bölümde olmaz.1.100 olabilirİster misiniz tüm novaların güçlü birer saldırısını göstersin kaido üzerinde? Gelecek bölüm Zoro keser, diğeri başka bir şey yapar. Kaido bakar burada ölebilirim der ve öldürün der![]()
Kaido kalkacak .tamam diyecek git var yoluna. Hatta istersen sana nakama olurum diyecek.lufyde binecek ustune vuracak kirbaci vuracak kirbaciSpoiler gelsin ya 1000 bölümden daha heyecanla bekliyorumkaido kalkıp ne yapacak
![]()
Tiplere bak yav.