Perde kapanır ve post reverie zamanı...
Kaido dövüşü daha yeni başladı.Post reverie için bence en erken dövüşlerin bitimi ve Yonkoların düştüğü zaman söylenebilir.Perde kapanır ve post reverie zamanı...
wano sonrası post reverie için zaman yok bence.hala yüzlerce bölüm olabilir lakin hikayesel olarak sona aslında baya yaklaştık.tahminimce wanodan sonra bir şekilde son savaşa dönecezKaido dövüşü daha yeni başladı.Post reverie için bence en erken dövüşlerin bitimi ve Yonkoların düştüğü zaman söylenebilir.
Wano'dan sonra son savaşa dönmek saçma olur.Daha Usopp'un ve Shanks'ın işleneceği Elbaf ve Karasakal Korsanlarını göreceğimiz Raftel var.Tabi Oda bir ihtimal seriyi kısaltmak için az önce dediklerimi atlayabilir.wano sonrası post reverie için zaman yok bence.hala yüzlerce bölüm olabilir lakin hikayesel olarak sona aslında baya yaklaştık.tahminimce wanodan sonra bir şekilde son savaşa dönecez
yav şu serinin hakkını başkasına devretsin de seri yavaş yavaş devam etsin. bu seri bittiğinde kaç kişi boşluğa düşecek acaba? en başta benwano sonrası post reverie için zaman yok bence.hala yüzlerce bölüm olabilir lakin hikayesel olarak sona aslında baya yaklaştık.tahminimce wanodan sonra bir şekilde son savaşa dönecez
Seri bittikten sonra başka heriflere spin-off çizdirir Oda.Hem parayı götürür hem de gizemler açıklanır.yav şu serinin hakkını başkasına devretsin de seri yavaş yavaş devam etsin. bu seri bittiğinde kaç kişi boşluğa düşecek acaba? en başta ben
Böyle bir şey olursa, Sanji beklediğimden daha büyük darbe yer. Bence Sanji’nin Queen’i tek başına alması lazım Eric... :dSanji ve Drake vs Queen diyorum.
Nepalli spoileri kendi tahminlerinden oluşturarak veriyor.Benim anlamadığım bazen bildiği oluyordu nasıl tahmin ediyordu bence zor iş.Kid vs. Koca Ana falan var onun spoilerda, tabi bu kadar düz değil. Altyapısını falan hazırlamıştı, detaylı bakmadım.