Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom da Kaido gibi ölümsüz değilmiş hissi verecek mi acaba, onu merak ediyorum. Rezil durumlara düştü ama bu hep Looney Tunes kötü karakterleri gibiydi. Yani başına bir sürü şey gelse de burnu bile kanamaz havası vardı.
 
Mihawk veya herhangi bir sağ kol ile dövüşüne kadar Zoro'nun isminin herhangi bir bölüm ismi olacağını zannetmiyorum. Hele bu savaş durumdayken tayfa üyelerinin isimlerinin de olacağını zannetmiyorum.
 
Son düzenleme:
luffy artık tamamen yeni gücünü göstererek öfke haki harman birleşmesiyle yeni hale gelebilir veya bir flashback gelme durumu olabilir.
 
Kaido ayağa kalkar ve Luffyye bakar.

Sonrasında Kayalar korsanlarına girdiği günlere gider. Yetim bir çocuktur ve Vegapunk'un deneylerinde kullanılmıştır. Sonrasında oradan kaçıp Kayalar korsanlarına miço olarak katılır. Orada Bm'yi abla ve Xebec'i babası gibi sevmektedir. Günler huzurlu geçerken iki bıçkın kralın yolu adaya düşmüştür. Kaido doğuştan sağlam vücuda sahiptir bu yüzden tek darbede kendinden geçmiş ama ölmemiştir. Kendine geldiğinde Garp ve Roger Xebeci öldürmüştür. Tam öleceğini düşünürken BM elinde balık meyvesi vücudunda onlarca yara ile onu kurtarıp denize açılmıştır. Bu sırada Wb ve diğer korsanlarında kaçtığını görmüştür. Başlar da intikam almak istemiştir ama bir çok defa yenilgiye uğramıştır ama yediği meyveyi uyandırması ve doğuştan gelen sert vücudu ile sıradan darbelerden hasar almamıştır. Roger idam edildikten sonra tek hedefini büyük savaş çıkartmak için kullanmıştır.

Flashback biter ve Kaido gerçek kralların gücünü sana göstereceğim Mugiwara diyerek hibrid forma geçer ve saldırmaya başlar. Bu sırada geride bekleyen 4'lü harekete geçmiştir. Kaido vs 3 kaptan iki sağ kol başlar.
 
Bölüm sadece yukarıdan oluşmaz bence. Tüm olayları panel panel gezen bir bölüm bekliyorum.

Bu bölüm olmasa da birkaç bölüme Sanji'nin de harekete geçeceğini düşünüyorum. Çünkü o hariç herkesin rakibi belli oldu diyebiliriz.

Luffy, Zoro, Kid, Killer ve Law vs iki yonko
Marco vs King
Jinbr vs Who's Who
Franky vs Sasaki

Ben Franky'nin yanına Brook'u yazıyorum.

Sanji ve Drake vs Queen diyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık