Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En başta olması gereken tayfanın yonkoulara hiç karşılaşmamasıydı. Hele ki iki yonkou ile! Bu, zamanından çok önce gerçekleşmiş bir olaydı. Bunu geçtik. Oldu artık. Bu senaryo gerçekleştiten sonra olması gereken Law'ın iki yonkouyu yeteneği sayesinde birbirine düşürüp handikap vermesi ve bunun ardından Zoro, Luffy ve belki de Yamato-Law ikilisi vs. Kaido'yu, ardından Namı, Brook, Kid ve Killer ile de BM'yi düşürmesi gerekiyordu ki bence her iki vs. de muhteşem mantıklı olurdu.. Bu senaryo da Law'ın "ruhları çok güçlü, kıpraştıramıyorum" bahanesiyle yok oldu :/ Tüm bunlara rağmen yine yonkoulara(en azından Kaido'ya) bir handikap ve yardım gelecek bu Allah'ın emri.

Zoro'nun durumuna gelecek olursak bu adamın yıllardır düzgün bir rakiple dövüşmediğini ayrı bir kenara koyarsak Wano içindeki önemi ve rolü çok farklıydı. Bunu göz ardı edersek sinirleniriz tabi. Zoro bu önem ve rolü çerçevesinde Wano'yu, Sanji, Law, Kid ve Killer gibi X rakiple dövüş arcı kapat şeklinde bitiremez. Zoro'nun Wano için anlam ve önemini ayrıntıya girip yazmıcam. İstenildiği taktirde sitede bununla ilgili konular mevcut. Buna göre değerlendirirsek daha Sanji, Law, Kid hiçbir şey yapmadı Zoro bir geri dursun düşüncesi bertaraf olacaktır.

Öngörüş konusuna gelirsek Sanji'nin performans sahnesine ulaşmış olması gerek bu bölüm. Daha Zoro iyileşti King'le ya da farklı biriyle eşleşti, dövüş başladı-bitti diyene kadar ebesinin gözü kadar bölüm geçer. Zoro'nun iyileşme süreci başlamalı ve diğer karakterlerin(Kinemon, Kawa ve Denjiro) dövüşleri netleşmeli.
Reis sal o sınırsız ban yedi :d
 
Carrot 7 oldu ben ne açıklıyorum ya. Biraz daha oy alsa Hancock'u da geçiyormuş. Zoro, Sanji, Luffy, Law zaten ilk 5'e gözün kapalı yaz. #CarrotaOyAtanlarSeriyiBıraksın
Yamato ve Katakuri'nin ilk 10'da olması daha iyi olurdu Carrot'a kim niye oy atmış merak ettim. Pedro'nun daha fazla oy almasını beklerdim.
 
Yamato ve Katakuri'nin ilk 10'da olması daha iyi olurdu Carrot'a kim niye oy atmış merak ettim. Pedro'nun daha fazla oy almasını beklerdim.
İsmi ? karakterde tavşan üff. Dur bir de kendini havaya uçuran Pedroyken etrafta, Pedro'nun katili Perospero hüüü diye dolanıyor. 2v1 atıp tokatlanmış, Perorin baba da raconu kesmiş. İnsanlar sanırım Chopper ve Carrot gibi peluş hayvanları sebepsizce seviyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık