Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Franky ve Brookun wanoda parlamasını istiyorum popülerlik anketinde bu iki tayfa üyesi hep geride :( ilk yirmiye bile giremiyorlar umarım Oda ikisinede sağlam dövüşler çizer...
İlk 20 kolay sıra değil ya. Franky neyse de Brook'a Tüm Kek Adası arcında yaptırdıklarından sonra yükselmiyorsa daha mangakanın yapacak bir şeyi yoktur.

*Big Mom ile savaştı kadına replik verdi.
*Poneglyph çaldı.
*Anne Carmel'in portresini kırdı.
*Big Mom ile beraber uyuyup komik sahneler yaşattı.
 
Senin dedigini oda'nin yapmasi demek söyle birsey: gel benim kafami patlat sonra denize at olmadi vücudumu 98 parçaya böl ondan sonra ayri ayri topraga göm sonra topragin vücudu 5-6 sene çözmesini bekle sonra üstüne baskalarini da göm.

O kadar da uzun boylu degil tm law Bebe gibi bakiyor oda abisi de hazirdan beles 2-3 power Verdi ama kuzu gibi oturma sirasi geldi. Sen gel potansiyeli geride olmasina ragmen law ve kid'in önüne oda'nin yancisi gibi öne gec üstùne birde king öylemi?

Sanji ayri konu. Su saatten sonra king+queen alip üstüne yonkou'ya dalip üstüne cp0 elese ( ki o kadar ezilmeyle daha fazlasini hakediyor) sorun degil. Ama zoro luffy ayri.

Bana kalsa law biraksin geberse de gidip yonkou'ya dalsin. Bebek bakmaya mi geldi wano'ya? Biberon da versin bari. O dedigini yaparsa oda heleki law kid sanji aksiyon yapmamisken ve marco ve yamato oradayken öyle bi söverimki gerisini düsün yani. Kendimi zor tutuyorum az kaldi.
En başta olması gereken tayfanın yonkoulara hiç karşılaşmamasıydı. Hele ki iki yonkou ile! Bu, zamanından çok önce gerçekleşmiş bir olaydı. Bunu geçtik. Oldu artık. Bu senaryo gerçekleştiten sonra olması gereken Law'ın iki yonkouyu yeteneği sayesinde birbirine düşürüp handikap vermesi ve bunun ardından Zoro, Luffy ve belki de Yamato-Law ikilisi vs. Kaido'yu, ardından Namı, Brook, Kid ve Killer ile de BM'yi düşürmesi gerekiyordu ki bence her iki vs. de muhteşem mantıklı olurdu.. Bu senaryo da Law'ın "ruhları çok güçlü, kıpraştıramıyorum" bahanesiyle yok oldu :/ Tüm bunlara rağmen yine yonkoulara(en azından Kaido'ya) bir handikap ve yardım gelecek bu Allah'ın emri.

Zoro'nun durumuna gelecek olursak bu adamın yıllardır düzgün bir rakiple dövüşmediğini ayrı bir kenara koyarsak Wano içindeki önemi ve rolü çok farklıydı. Bunu göz ardı edersek sinirleniriz tabi. Zoro bu önem ve rolü çerçevesinde Wano'yu, Sanji, Law, Kid ve Killer gibi X rakiple dövüş arcı kapat şeklinde bitiremez. Zoro'nun Wano için anlam ve önemini ayrıntıya girip yazmıcam. İstenildiği taktirde sitede bununla ilgili konular mevcut. Buna göre değerlendirirsek daha Sanji, Law, Kid hiçbir şey yapmadı Zoro bir geri dursun düşüncesi bertaraf olacaktır.

Öngörüş konusuna gelirsek Sanji'nin performans sahnesine ulaşmış olması gerek bu bölüm. Daha Zoro iyileşti King'le ya da farklı biriyle eşleşti, dövüş başladı-bitti diyene kadar ebesinin gözü kadar bölüm geçer. Zoro'nun iyileşme süreci başlamalı ve diğer karakterlerin(Kinemon, Kawa ve Denjiro) dövüşleri netleşmeli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık