Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sadece zoronun değil kaptan olmayan herkesin çatıda olması yanlış. Hatta big momın adada olması bile yanlış. Wano arkı kaido kınlar lufy ve olacaksa kaptan olan süpernovalar (kid low) çatıda olmalı. Zoro kingi almalı demem zoroyu düşük göstermez ki niye böyle düşündün . Malum luffy bile sağ kol u tam anlamıyla almış sayılmaz şu aşamada.
King kısmına dikkat etmemişim, haklısın King oldukça iyi bir karşılaşma olurdu. Ancak kaptan olmayanların çatıda işi yok kısmına katılmıyorum. Luffy hariç, Zoro'nun hiç bir süpernova kaptanından aşağı kalır yanı yok.

King kısmına dikkat etmemişim, haklısın King oldukça iyi bir karşılaşma olurdu. Ancak kaptan olmayanların çatıda işi yok kısmına katılmıyorum. Luffy hariç, Zoro'nun hiç bir süpernova kaptanından aşağı kalır yanı yok.
Law doffla rakipken zoro dofun bir adamıyla eşleşmişti, urouge big momun bir komutanını yenmişti , kid savaşı görmesekte big momun adasına gidip dönüp şanksla yada tayfasıyla vs atmış bilgileri geldi hani bende zoronun bunlardan aşagı olmasını istemem(malum korsan kral olacak adamın sağ kolu ve dünyanın en iyi klıç ustası olacak adam) hatta bana görede hepsini alır ama seride bize gösterilen yada anlatılanlara göre zoro en azından bu 3 ünün gerisinde ki çatıda olsun dediğim adamlar (kid ve low ) da bunlardan 2 si.

Bu bölüm büyük ihtimalle tekrar çatıya dönüp küçük bir bakış atabiliriz diye umuyorum ya öyle olur yada sanji kızıl kınların oraya varır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık