Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke herkes kendi showunu yapsa hakkaten. Bence zoronun killerın çatı da olması yanlış. Keşke zoro king i sanji queeni yada zoro queeni sanji jack i marko kingi alsaydı şu arcta. Çok daha güzel ve inandırıcı olurdu. Lufy law kid ve 9 kın da aynı anda 2 yonko karşısında olsaydı.
Zaten işler değişip Luffy vs Kaido ya dönüştüğünde Zoro ve Kidd kendilerine başka rakip arayacaklar. Mıhtemelen Zoro vs King ve Kidd vs Qıeen olacak.

Kesinlikle bu eşleşmeler daha iyi olurdu. Oda güç dengesini çok bozdu bir daha toparlayabilir mi bilmiyorum.
Güç dengesini bozdu , bozmakla kalmadı eskiden güçlü gösterdiklerini rezil etmeye düştü . Sanji malum zaten , zorodada kaç senedir adam akıllı vs yok sanji sapıklıkla zoro yol yön bulamamayla rezil edilip duruluyor. Komik olmak için ama hiç komik değil bayatladı artık sürekli olması. Burdan da toplar yine adam akıllı bir arc la ama toplarmı yada yapımcıları vs toplamasına müsade edermi bilemiyirom

Yarın spoiler gelmeden son bi tahmin de bulunayım.

Sanji ikinci katın girişinde nami ve usoop'la karşılaşır jack'le başları derde girmiştir ve onları kurtarır, lakin jack ulti ve page one üclüsüne karşı fazla bişey yapamaz ve zor duruma düşer, derken yamato ortaya cıkar ve sanji nami usopp tama dörtlüsüne yardım eder. Yamato jackle kendisi ilgileneceğni söyler ardından shinobu momo ile beraber nami'lerin gurubuna katılır nami sanji'ye marco'nun iki yıkımcıyla savastığnı ve ona yardım etmesini söyler son sahnede sanji queene saldırır ve marco'yu zarar görmekten kurtarır.

Zaten işler değişip Luffy vs Kaido ya dönüştüğünde Zoro ve Kidd kendilerine başka rakip arayacaklar. Mıhtemelen Zoro vs King ve Kidd vs Qıeen olacak.
Bence bu daha kötü olur. Hani çatıya çıkmadan bunlarla karşılaşıp çatıda 1-2 yardımları dokunsa olurdu ama çatıya çıkıp dayak yiyip (ki yonko dayagında sonra sag sol kol almak akıl karı değil) sonra bunlara geçmesi mantıklı değil hiç.

Keşke herkes kendi showunu yapsa hakkaten. Bence zoronun killerın çatı da olması yanlış. Keşke zoro king i sanji queeni yada zoro queeni sanji jack i marko kingi alsaydı şu arcta. Çok daha güzel ve inandırıcı olurdu. Lufy law kid ve 9 kın da aynı anda 2 yonko karşısında olsaydı.
Oda'nın Zoro'yu umduğunuz kadar düşük seviyede görmediği ortaya çıktı. Evrenin yaratıcısı Oda ama size göre Zoro'nun çatıda olması yanlış hahahaha

Oda'nın Zoro'yu umduğunuz kadar düşük seviyede görmediği ortaya çıktı. Evrenin yaratıcısı Oda ama size göre Zoro'nun çatıda olması yanlış hahahaha
Bence sadece zoronun değil kaptan olmayan herkesin çatıda olması yanlış. Hatta big momın adada olması bile yanlış. Wano arkı kaido kınlar lufy ve olacaksa kaptan olan süpernovalar (kid low) çatıda olmalı. Zoro kingi almalı demem zoroyu düşük göstermez ki niye böyle düşündün . Malum luffy bile sağ kol u tam anlamıyla almış sayılmaz şu aşamada.

Yarın spoiler gelmeden son bi tahmin de bulunayım.

Sanji ikinci katın girişinde nami ve usoop'la karşılaşır jack'le başları derde girmiştir ve onları kurtarır, lakin jack ulti ve page one üclüsüne karşı fazla bişey yapamaz ve zor duruma düşer, derken yamato ortaya cıkar ve sanji nami usopp tama dörtlüsüne yardım eder. Yamato jackle kendisi ilgileneceğni söyler ardından shinobu momo ile beraber nami'lerin gurubuna katılır nami sanji'ye marco'nun iki yıkımcıyla savastığnı ve ona yardım etmesini söyler son sahnede sanji queene saldırır ve marco'yu zarar görmekten kurtarır.
Sanki Oda gibi kurguladın. Bravo :sapkali:Bir de Eski PP yap ya! Sanki forumdan bir şeyler eksilmiş gibi...

Zoro'yu düşük seviyeli görmüyorum. Ben genellikle hep Sanji'yi savunsam da; Sanji'yi ve Zoro'yu ayrı ayrı severim. Zoro'ya, teke tekte hayvan gibi zorlandığı bir vs istiyoruz. Kaku gibi, Mr. 1 gibi. Zoro, ne kadar teknik uygularsa uygulasın eğer dövüşün sonunu Luffy belirleyecekse orada olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık