Aaa o ney yamyam barto mu?Yeni resim gelmedi. En son şu atılmıştı, ama bir anlam veremediğimden burada paylaşmadım.
Aaa o ney yamyam barto mu?Yeni resim gelmedi. En son şu atılmıştı, ama bir anlam veremediğimden burada paylaşmadım.
Ooo Carrot-dono fena tokatlamışYeni resim gelmedi. En son şu atılmıştı, ama bir anlam veremediğimden burada paylaşmadım.
Evet resimdeki karakter galiba o jinbeyi delmiş veya zor duruma sokmuş olmasın who is whoBilemiyorum. Karakter bana Sabretooth gibi geldi, ama @Solid Snake daha iyi bilir.
O ne ya? Örümcekden sonra tentacle mı gelecek ulan SanjiYeni resim gelmedi. En son şu atılmıştı, ama bir anlam veremediğimden burada paylaşmadım.
Karakterler Monet (M) ile Sabretooth, Cullen Bunn'ın X-Men serisinde iki karakter birbirine yakınlaşmıştı. Ama Monet'in kardeşlerinden Emplate, Monet'in bedenini host olarak kullanmaya başladı ve Monet onu dizginlemek için Sabretooth'un bedeninden besleniyordu. Burada da kontrolü kaybetmiş ve Sabretooth'un bedeninden beslene beslene onun iyileşme ve pençe güçlerini almış halde. Sayı da tam olarak buymuş:Yeni resim gelmedi. En son şu atılmıştı, ama bir anlam veremediğimden burada paylaşmadım.
Monet normalde iyi bir karakter, libidosu yüksek bir kadındır ve seksapeline bolca başvurarak etrafındakileri etkilemeyi sever, bu sebeple biz de kendisini severiz Burada dediğim gibi kötücül kardeşinin etkisi altında. Google görsellerde aratınca "Vol 5" çıkıyor ama sayı aslında "Vol 4" serisinden.Fotoğraftaki karakteri biraz arattım da Uncanny X-Men Vol 5 17 de olan bir kötü karakter sanırım.
Peki bilinen bir karakter değil sanırım, ilk kez duydum.Karakterler Monet (M) ile Sabretooth, Cullen Bunn'ın X-Men serisinde iki karakter birbirine yakınlaşmıştı. Ama Monet'in kardeşlerinden Emplate, Monet'in bedenini host olarak kullanmaya başladı ve Monet onu dizginlemek için Sabretooth'un bedeninden besleniyordu. Burada da kontrolü kaybetmiş ve Sabretooth'un bedeninden beslene beslene onun iyileşme ve pençe güçlerini almış halde. Sayı da tam olarak buymuş:
Uncanny X-Men Vol 4 17
Featured Characters: Magneto's X-Men Sabretooth (Victor Creed) M (Monet St. Croix) (Possessed by Emplate) Supporting Characters: Marvel Girl (Rachel Grey) Antagonists: Demons Other Characters: Several unnamed Inhumans (Only appearance; death) X-Men (Mentioned) Hounds (Mentioned) Phoenix...marvel.fandom.com
Monet normalde iyi bir karakter, libidosu yüksek bir kadındır ve seksapeline bolca başvurarak etrafındakileri etkilemeyi sever, bu sebeple biz de kendisini severiz Burada dediğim gibi kötücül kardeşinin etkisi altında. Google görsellerde aratınca "Vol 5" çıkıyor ama sayı aslında "Vol 4" serisinden.
İlk 90'larda Generation X serisinde çıkmıştı, o dönemler bu serideki karakterlerin iyi kötü bir popülerliği varmış sanırım. Onu biraz okuyup salmıştım, ben asıl Peter David'in X-Factor serisinden aşinayım, o da 100 sayıdan uzun bir seridir ama epey beğenilir ki ben de severim. Her karakteri biraz gereğinden fazla nüktedan yapmasının dışında diğer yönlerini de oldukça iyi işler, çoğu insanın Multiple Man ve Strong Guy gibi karakterlere sevgisi de bu seriden gelir.Peki bilinen bir karakter değil sanırım, ilk kez duydum.
Eksik olduğum bölümden geldi üzdü :/ benden hızlısın seviliyorsun Yukarıda karakterin tanıtım sayfası dursun isteniyorsa.Karakterler Monet (M) ile Sabretooth, Cullen Bunn'ın X-Men serisinde iki karakter birbirine yakınlaşmıştı. Ama Monet'in kardeşlerinden Emplate, Monet'in bedenini host olarak kullanmaya başladı ve Monet onu dizginlemek için Sabretooth'un bedeninden besleniyordu. Burada da kontrolü kaybetmiş ve Sabretooth'un bedeninden beslene beslene onun iyileşme ve pençe güçlerini almış halde. Sayı da tam olarak buymuş:
Uncanny X-Men Vol 4 17
Featured Characters: Magneto's X-Men Sabretooth (Victor Creed) M (Monet St. Croix) (Possessed by Emplate) Supporting Characters: Marvel Girl (Rachel Grey) Antagonists: Demons Other Characters: Several unnamed Inhumans (Only appearance; death) X-Men (Mentioned) Hounds (Mentioned) Phoenix...marvel.fandom.com
Monet normalde iyi bir karakter, libidosu yüksek bir kadındır ve seksapeline bolca başvurarak etrafındakileri etkilemeyi sever, bu sebeple biz de kendisini severiz Burada dediğim gibi kötücül kardeşinin etkisi altında. Google görsellerde aratınca "Vol 5" çıkıyor ama sayı aslında "Vol 4" serisinden.