Gerci spoiler erken gelmez muhtemelen saat 12-18 arasını bulur.Borsalino döndüğünü görmek güzel.
Kendini özletmenin cezası: Yarın bu konuya spoiler at![]()
Dr den erken cıkkarım umarım gecen gittiğim de 1 bucuk saate yakın bekledim sırf kan vermek icin
Gerci spoiler erken gelmez muhtemelen saat 12-18 arasını bulur.Borsalino döndüğünü görmek güzel.
Kendini özletmenin cezası: Yarın bu konuya spoiler at![]()
Doğru nicki aldığına emin misin?Zoro şov bekliyorum, böyle kaidoyu kesse kaido dese sen nasıl bir cengaversin yiğidim senin karşına çıktığım için özürdilerim kulun köpeğin olam neolur kıyma bana, üff dadından yenmez.
Yeni resim gelmedi. En son şu atılmıştı, ama bir anlam veremediğimden burada paylaşmadım.@Smoker şansa gördüğüm Jinbe ve Chopper spoilerı doğru olabilir mi? Ve silüet konusu?
Dur sana atayım özelden.Yeni resim gelmedi. En son şu atılmıştı, ama bir anlam veremediğimden burada paylaşmadım.
![]()
Black Maria bir şeyler yapmış. Daha önce atılan Black Maria resmiyle birleştirirsek.Yeni resim gelmedi. En son şu atılmıştı, ama bir anlam veremediğimden burada paylaşmadım.
![]()
Animenin, anime olduğu zamanlar. Hey gidi hey...Spoilerın gelişi
Evet tamamiyleDoğru nicki aldığına emin misin?
Belki Chopper canavar formuna girip birilerini parçalıyor durYeni resim gelmedi. En son şu atılmıştı, ama bir anlam veremediğimden burada paylaşmadım.
![]()
Bilemiyorum. Karakter bana Sabretooth gibi geldi, ama @Solid Snake daha iyi bilir.Belki Chopper canavar formuna girip birilerini parçalıyor dur