Hahahaha, işine gelince düz, işine gelmezse ters bunları senden öğrendikLuffy tek yediği sıra düz sopa idi. Tahta idi.
Hahahaha, işine gelince düz, işine gelmezse ters bunları senden öğrendikLuffy tek yediği sıra düz sopa idi. Tahta idi.
O zaman kaidonunda halsiz kalması lazımSopa deniz taşından yapılmış olabilir.
Olacağı buydu. Bizim taraftaki beş kişinin iki İmparator'u yenmesini mi bekliyordun?
Oda'nın o kadar fanteziye kaçacağını sanmıyorum. Smoker falan meyvesi pasif diye tercih ediyordu onu. Kaido'nun maşallahı var daha fazla atak gücü için deniz taşı kullanacağını sanmıyorum.Sopa deniz taşından yapılmış olabilir.
Punkhazard'dan sonra nerf yedi o.Kid'i bilmem amaaa...
Kim dedi onu yav?Luffy tek yediği sıra düz sopa idi. Tahta idi.
Çekse ne yazar.Adam yumruklamaya başlar bu seferde.Bak aklıma ne geldi hemen sorayım
Kid, Kaido'nun sopasını çeker mi ?
Küllerinden yeniden doğacak olması umuduyla... adamın PH'da kullandırdığı teknikleri unutturdu okuyuculara :dPunkhazard'dan sonra nerf yedi o.
Hemen gaza geliyonuz siz de.Ben çok dedim çatıdaki 5 li birer tane değil 3 er tane p.up alsa bile Kaido'yu tek başına ancak yenme ihtimali veririm.
Ölü Wb'nin yaptıkları ortada, Yaşlı Garp'ın en sağlam savunmaya sahip Marco'ya yaptıkları ortada. Bu karakterler öyle 1-2 saat süren dövüşlerde düşmezler. Hele bunların iki tanesinin bulunduğu bir ortamda en fazla hayatta kalmaya çalışırsın o da ya şanslı olacaksın ya da bu adamların sahip olduğu patlayıcı hıza ulaşacaksın. Wano Arc'ın normalde katliam olması gerekir. Normal şartlarda Orada Hayatta kalabilecek en fazla 5-6 isim vardır onlarda ne kadar hızlı koşacaklarına bağlı.
Bu adamların tahtı en az 20-30 yıldır sarsılmamış. Beş çaylağın bunların tahtını sarsmak istemesi sadece bir rüya.