Kaido hakkında ne düşünüyorsun adam da yok,yok insanüstü güç hız,dayanıklılık.Biraz hızlı yetişsin o zaman. Adam bunu da dedi çünkü.
It was similar Hakuba's attack in Dressrosa, but this one was much more faster than that.
Law parmağını oynatmayls yer değişiyordu demek tepki bile verememiş.İşte o yüzden Kaido'nun karşısında anca Luffy durur dedim. Onun da hızı ve Gözlem Hakisi yetmez, ama tam ölçekli bir saldırı da almaz en azından.
Sonunda gerçek savaş başlıyor o zaman. Durum buysa 10dk tutma olayı hikaye demektir. Geçen bölümün sonunda kaçacakları yerleri de çizmişti zaten.
O müziğin kullanıldığı videolara bakarsan, daha anlaşılır oluyor.
Kaido'nun da hakisi bitmiyor mu ya ?Biraz hızlı yetişsin o zaman. Adam bunu da dedi çünkü.
It was similar Hakuba's attack in Dressrosa, but this one was much more faster than that.
Kid de haki var mı onu bilene bilmiyoruz.Vardır tabikide ben Kid'den hakiden ziyade meyve yeteneği konusunda daha iyi olacağını bekliyorum.Tıpkı Law gibi.Bence en son Kid düşer.
Haki dediğimiz güç Kaido için çerezdir.Kaido'nun da hakisi bitmiyor mu ya ?
Bu arkadaş daha önce çıkan hangi spoileri söyledi geçen haftakini değildir inşallah.Biraz hızlı yetişsin o zaman. Adam bunu da dedi çünkü.
En başından beridir etmişti. Darbe aldığı için eleştiriliyordu, ama adama zaten bir şey olmadığı için çok da fark etmiyor. Kaido'nun beni hayal kırıklığına uğratan iki olayı var. Birisi Oden ile olan dövüşünde onun dikkatsizliğini kullanması, diğeri de affedeceğine dair söz verdiği halde Oden'i ve ailesini yok etmesi.Kaido hakkında ne düşünüyorsun adam da yok,yok insanüstü güç hız,dayanıklılık.
Seni tatmin etti mi bir imparator olarak,biliyorsundur ki tatmin olmayan çok fazla kişi var.