Kaido'nun tek attığı yatalak olur Akainu'nun tek attığı ölü olur.Deprem, magma, balyoz sıralaması güç bakımından hangisi öndedir?
Kaido'nun tek attığı yatalak olur Akainu'nun tek attığı ölü olur.Deprem, magma, balyoz sıralaması güç bakımından hangisi öndedir?
genelere vurursak depremdir yürüyecek yer bırakmaz ne barınırsın,ne yaşarsın whitebeard yaşlı olmasa adamın iç organlarını patlatır. 1v1 de etkilidir magma ama genel olarak depremi 1 adım önde görüyorum,1 tık dahaMagma> Balyoz>Deprem gibi duruyor.
Kafaya yiyince Magma öldürdü. WB'nin ölümünün büyük sebebi o saldırıdır. Kafaya yemeyen böğrüne yiyen Ace delindi öldü. Kafaya balyoz yiyen Oden, Luffy feci bayıldı. Kafaya deprem yiyen Teach ayağa kalktı yürüyordu Akainu da öyle. Teach ve Akainu için onlar Luffy'den dayanıklıdır diyenler çıkabilir ama Oden var orada. Bu adam 1 saat 800 derece kaynar yağ içinde durmuştu herhalde.
Arkasındaki saldırı gücü açısından ise sıralama aşağıdaki gibidir:
Deprem> Balyoz>Magma.
Aslını astarını tartışan yok savaş sonunda 1v1e dönüşebilir dedim.
Ortalığı dağıtıyor anlaşılan?Kaido spoilerini veren adam bunu dedi. Kaido için bu müzik çalıyorsa, sıkıntı bayağı büyük demektir.
This music played inside my head when I saw the 1004th chapter.
Can sıkıntısını bile giderememişler hibrit Kaido’nun...Ortalığı dağıtıyor anlaşılan?
Ortalığı dağıtıyor anlaşılan?
Yetiş ya Luffy demişler.Ortalığı dağıtıyor anlaşılan?
Kaido spoilerini veren adam bunu dedi. Kaido için bu müzik çalıyorsa, sıkıntı bayağı büyük demektir.
This music played inside my head when I saw the 1004th chapter.