Bu senaryoyu çok beğendim. Makul bir tahmin bence, sadece eşleşmelerde marco ile jinbei yer değiştirmeli. BM'ı nami ve brook yardımıyla marco karşılarsa daha çok şansları olur.Yamato yukarıya beşliye yardıma çıkar. 10 dakika boyunca Luffy kendini toparlayana kadar babasını tutar bir yandan da öfke nöbetleri geçirir. Luffy Yamatodan duydukları karşısında iyice kızmaya başlar ve G5+Yeni hakili puncıyla Kaidoya veriştirir. Bigmom Oda reisin trollemesi ile aşşağı düşer Nami, Jimbei, Chopper, Soul king 4lüsü Bigmom'a karşı savaşırr(Nami'nin hala alacağı bir Zeus var unutmayın). Queen X Drake, Sanji / King X Marco Usopp savaşı izleriz. CP0 de GW ye haber salar Arc sonunda Marinfortdan 1 amiral gelip çöpleri temizler. tabi bu bir sonraki bölüm için fazla önmüzdeki 10-15 bölüm için diyelim.
O zaman Katakuri misali dayak yiye yiye tartışmalı bir zafer alırlar.@Kuroro @Tiksav Lee Dragon Ball'a falan döner iyice, almasınlar eğitim falan korsan bunlar yav.
Luffy'nin icinde sakli yatan JoyBoy da guclerini tam olarak birlestirirse Final G de gorur muyuz?Shanks zamanı durdurup bizimkilere haki eğitimi verecek.
Zoro Enma'nın içindeki Oden ile de birleşebilir bilemedim.Luffy'nin icinde sakli yatan JoyBoy da guclerini tam olarak birlestirirse Final G de gorur muyuz?