Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato yukarıya beşliye yardıma çıkar. 10 dakika boyunca Luffy kendini toparlayana kadar babasını tutar bir yandan da öfke nöbetleri geçirir. Luffy Yamatodan duydukları karşısında iyice kızmaya başlar ve G5+Yeni hakili puncıyla Kaidoya veriştirir. Bigmom Oda reisin trollemesi ile aşşağı düşer Nami, Jimbei, Chopper, Soul king 4lüsü Bigmom'a karşı savaşırr(Nami'nin hala alacağı bir Zeus var unutmayın). Queen X Drake, Sanji / King X Marco Usopp savaşı izleriz. CP0 de GW ye haber salar Arc sonunda Marinfortdan 1 amiral gelip çöpleri temizler. tabi bu bir sonraki bölüm için fazla önmüzdeki 10-15 bölüm için diyelim.
Bu senaryoyu çok beğendim. Makul bir tahmin bence, sadece eşleşmelerde marco ile jinbei yer değiştirmeli. BM'ı nami ve brook yardımıyla marco karşılarsa daha çok şansları olur.
 
Fanlığı bir kenara bırakın. Luffy'nin normal hızı diğerlerinden düşük diyelim (değil de öyle olsun) g4'e geçince hız anlamında onları aşamıyor ise gitsin g4 ile kendini çöpe atsın. Üstüne bir de geleceği görme var. Ona rağmen tepki verememişti ilkinde. İkincisinde o atağı bilip geleceği görmesine rağmen normal haliyle zor kaçmıştı. Diğerlerinin geleceği görme gücü yok. Üstüne Kaido, Hybrid forma geçti. Hızı, fiziksel gücü katlanmıştır. Ona tepki verebilmeleri absürt olurdu. Üstüne kafaya yediklerinde gitmeleri normal olur. Sorsan 100 kişiden 60'ının Yonkou seviyesiydi diyeceği Oden'i bile 20 yıl önce Hybrid formuna girmeden öyle Luffy'deki gibi haki efekti basılmamış düz bir sopayla hastanelik etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık