İp banlasın işin esprisi.Smile i o nedenle koydum.Dediğin gibi fikir özgürlüğünden yanayım tabiki.Bence Serbest atım konusu açılıp orada paylaşılmalı bunlar da fikirlerin özgürlüğü filan.
İp banlasın işin esprisi.Smile i o nedenle koydum.Dediğin gibi fikir özgürlüğünden yanayım tabiki.Bence Serbest atım konusu açılıp orada paylaşılmalı bunlar da fikirlerin özgürlüğü filan.
Ayhan ablayla Sanji gül gibi (gecinip) giderlerSanji keşke tayfadan ve seriden ayrılsa. Fanlarına da gönülleri olsun diye Ahmetflix'de spin-off yapsalar bu karın ağrısından sonsuza kadar kurtulsak.
Gözünü açmasını ben beklemiyorum şahsen ama tek gözle yaptığı antremanlar ona bir çok şey kazandırmıştır,sezgileri daha çok gelişmiştir,gözlem hakisi gelişmiştir gibi.Şu an tam Zoro'nun parlayabileceği bölümler var One Piece'de. 2017'ye Sanji yılı denmişti adama doğru düzgün power up bile vermediler, gitti kız peşinde koştu yine. Zoro'yu da bir kılıçla uğurlayacaklar sanırım. Hakket şu fanların bahsettiği göz olayından ne haber ya? Zoro o gözü şu bölümlerde açmazsa daha da açmasını beklemeyin derim.
Ara yok bildiğim kadarıyla.Haftaya ara olmasın yeter bölümden beklentim bu.
İşin güzel yanı iki yonko karşısında gösteriyor page one karşısında göstermiyor. ?En sevindiğim olay şu Zoro fanboy kitlesinin yok efendim sınırını görmedik daha birde gözünü açacak gücü 100x 1000x artacak muhabbeti.Bunlar sonlanmış olacak.Zoro nun max üzeri max seviyesini görüyoruz bu sayılarda.Hala 2 yonkou karşıda varken tam gücünü göremedik diyenleri bence forum direk ip ban atsın