Spoiler ve bölüm ne zaman gelir?
Yav nasıl bi şovdan bahsediyon 2 bölümdür görüyoz zaten kendini tranformısa çevirmiş öyle arkasına hurda dolduruyor bi çacık cıkmaz luffy olduğu yerde anca luffy beni kurtar der ama helal olsun yine bu kadar ezik bi karaktere karşı bağlısın Zehahaha hahahaKid övmüyorum yav. Olanı söylüyorum. Eustass Kid en güçlü ikinci Nova
En güçlü üçüncü En kötü Nesil Üyesi.
Ben şu şunu yapmış demiyorum öyle desem övmüş olurum.
@Red-Shanks Kid bu arc şov yaparsa "Parantez içine "Balığa Kol Veren Hükümet Köpeği" yazar mısın ?
Aksi olursa ben "Tatlı Su Solcusunun Okama Askeri" yazarım.
Şu göz olayı da bir bitmedi gitti. Millet Sharingan veya Rinnegan gibi birşey beklemeye başladı.Sonumuz hayırlara vesile olsun.Zoro kapalı gözünü açacak ve yeni yön bulma, hayvan kadar rakibi ıskalamama atağını yapacak
Buna mukabil Kaido'da "hayvan gibi şi yapıyosunuz yav" diyecek
site hacklenmiş luffy fanları tarafından
Spoiler ve bölüm ne zaman gelir?
Bence Serbest atım konusu açılıp orada paylaşılmalı bunlar da fikirlerin özgürlüğü filan.En sevindiğim olay şu Zoro fanboy kitlesinin yok efendim sınırını görmedik daha birde gözünü açacak gücü 100x 1000x artacak muhabbeti.Bunlar sonlanmış olacak.Zoro nun max üzeri max seviyesini görüyoruz bu sayılarda.Hala 2 yonkou karşıda varken tam gücünü göremedik diyenleri bence forum direk ip ban atsın