Şu bölüm gerçek çıkarsa ayyy şu geçen bölümlerde yazılanlar üzerine çok güzel şeyler yazacağım hem de çok 2 bölüm bile varlık gösterse 2 tane yonkou karşısında yeter.
Sevinmenize bir şey mi dedim Alpa’cığım.. sadece çok fazla bence 2vs1. He yine benlik bir şey yok. Ben yine Zoro’ya bakarımZoro olsa Yarabbi Şükür diyecek adamsın şimdi trip atıyon. Ahahaha
Aynen öyle ama bu kadar şey çok fazla gelmesi normal gerçekten de fazla ama bölüm böyle ise Zoro fanlarına yazacağım yazı sen olmasan bile bazı Zoro fanlarını üzecek çok güzel bir yazı yazacağım.Sevinmenize bir şey mi dedim Alpa’cığım.. sadece çok fazla bence 2vs1. He yine benlik bir şey yok. Ben yine Zoro’ya bakarım
Zoro Yıldırımı yedikten sonra tahminimce bazı kötü anıları hatırlamaya başladı. Bu bölüm ayağa kalkmayabilir. Şuan onun kafasında flashbackler dönüyor.Sevinmenize bir şey mi dedim Alpa’cığım.. sadece çok fazla bence 2vs1. He yine benlik bir şey yok. Ben yine Zoro’ya bakarım
Zoro da yapar bir şeyler merak etme.Sevinmenize bir şey mi dedim Alpa’cığım.. sadece çok fazla bence 2vs1. He yine benlik bir şey yok. Ben yine Zoro’ya bakarım
Hüüüüüüğğğğ HüğğğğOP tamamen bitmiştir hayırlı olsun...
Şikayet edeyim mi şimdi bunu?Hüüüüüüğğğğ Hüğğğğ