Luffy: Siz (dörtlü) inin ben de birazdan gelicem.Luffy: Law, diğerleriyle beraber kendini aşağıya ışınla. Ayağıma dolaşıyorsunuz?
Luffy: Siz (dörtlü) inin ben de birazdan gelicem.Luffy: Law, diğerleriyle beraber kendini aşağıya ışınla. Ayağıma dolaşıyorsunuz?
Mf zamanı da Luffy herkesi tek alıyordu yine tek alıyor.Mf zamanı da Luffy'nin herkese karşı şansı vardı yine var.O açıdan pek birşey değişmiyor dediğin gibi.xDLuffy bütün op evreniyle vs atınca da ona tek Luffy varmış gibi geliyor zaten ne fark görecez de kaçacaz xD
Kaido'yu biraz cilalayıp üstüne Bigmom'a da karşı atak yaptıysa eğer, işin sonunda pekmezinin akmasını umursamam forumu yakarım valla. Hele bir şu spoiler netleşsin hele2vs1 kalıyorsa bir zahmet yatsın reyiz yav. Bu kadarı fazla yani. Bakalım nasıl olacak tam olarak yine görmek lazım tabii
Kid övmüyorum yav. Olanı söylüyorum. Eustass Kid en güçlü ikinci NovaBak övme dostum, bugün övdün Kid'i adam yerde gözükmüyordu şimdi yere düşmüş. Bak yapma!
Sayın sensey , çok ikna edici konuşuyorsunuz.Dof uzadı, Kata uzadı, Kaido da uzar bence. Oda bu.
Totem yap biraz sen Kid göm, reis şov yapar.Kid övmüyorum yav. Olanı söylüyorum. Eustass Kid en güçlü ikinci Nova
En güçlü üçüncü En kötü Nesil Üyesi.
Ben şu şunu yapmış demiyorum öyle desem övmüş olurum.
@Red-Shanks Kid bu arc şov yaparsa "Parantez içine "Balığa Kol Veren Hükümet Köpeği" yazar mısın ?
Aksi olursa ben "Tatlı Su Solcusunun Okama Askeri" yazarım.
Bu da yeter ya. Sonuçta koskoca 2 imparator bu.Luffy'nin iki İmparator tutması aşağı yukarı böyle bir şey, çok da heyecanlanmayın.
Keşke karasakal ile Shanks de gelseymiş çatıya. Ne güzel hepsini aradan çıkarırdı... Biz de rahat ederdik, Oda denilen herif de rahat ederdiKaido'yu biraz cilalayıp üstüne Bigmom'a da karşı atak yaptıysa eğer, işin sonunda pekmezinin akmasını umursamam forumu yakarım valla. Hele bir şu spoiler netleşsin hele