Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahne Luffy'nin Saldırısı ile açılır ve hemen arkasından 2 tane yonkou aynı anda Luffy'ye saldırır. Luffy düşer, Çatı beşlisinin hepsi yerdedir.

Bir sonraki sahnede aşağıda ki gözlem haki kullanıcıları yukarıdaki savaşın durumunu hissederler.

King "Yeni Nesle fazla güvendin ha Marco!"

Marco gülerek "Onları çok küçümsüyorsun King... Onlar yeni bir çağa öncülük edecek kişiler. Bu kadar kolay ölselerdi nasıl onlar için hayatımızı ortaya koyardık ki"

Queen elinde mikrofon ile "Hahahah... Aptal korsanlar ve Samuraylar, Kaptanlarınız Lord Kaido ve Koca Ana tarafından yenildiler. Lord Kaido onların canını aldıktan sonra hepiniz öleceksiniz. Tabi kurtuluş şansınız da Lord Kaido'ya biat etmek."

Bu sırada sıra sıra eşleşmeleri gösterir. Sasaki vs Franky, Jinbei vs Who's Who, Sanji vs Black Mari, Usopp ve Nami vs Ulti ve P1 sahneleri gözükür. Hepsi çatıya bakarak Hadi Luffy ve Zoro siz bu kadar kolay düşemezsiniz derler.

Yamato endişeli bir şekilde ayağa kalkarken Momo ona rahatlamasını söyler "Luffy ve Usta bushido bir çok kere zor durumda kaldı ama her defasında ayağa kalkıp arkadaşları için savaşmaya devam ettiler. Bu kadar kolay ölmeyeceklerdir.

Bir sonraki an Linlin ve Kaido çatıda kahkaha atarak Luffy'yi öldürmek için hamle yaptıkları sırada önlerinde Linlin'in önünde metal bir bariyer ve Kaido'yu durduran bir slash gözükür. Onlar saldırıları engellerken Killer Luffy'yi tutar ve Law onları güvenli bir yere ışınlar.

Killer "Bir kere tayfa mı ve kaybettim bir daha olmasına izin vermeyeceğim. Bizi bu kadar kolay düşüremezsiniz değil mi Kaptan"

Kid çılgın bir gülümseme ile ayağı kalkar. "Evet Killer. Yonkoulardan beklendiği gibiler ama tayfama yaptıklarınızı ödetmeden önce ölmeyeceğim"

Law "Bir Planım var."

Zoro seksi bir şekilde ayağa kalkar "Yonkoulardan beklendiği gibi şakaları yok ama Kolay bir dövüş olsaydı hiç zevkli olmazdı"

Luffy ayağa kalkar ve vücudu dönüşmeye başlar yeni formu G5 "Aşağıda bekleyen dostlarım ve tayfam varken bu kadar kolay ölmeyeceğim. Ben Monkey D. Luffy Korsanlar Kralı olacak kişiyim."

Bir sonraki an gökyüzü iki eşit parçaya bölünür bir tarafta BM ve Kaido'nun Kral hakisi diğer Tarafta Luffy, Kid, Zoro, Law ve Killer'ın kral hakisi çarpışmaya başlar.

1003. Bölüm adı "Her Çağ Kendi Krallarını Doğurur"
Pazarda satılmış gibi herkese basmışın kral hakiyi...
 
4 lünün tek yediğini düşünmüyorum onların ayağa kalkışını görürüz.
Luffy bu bölüm şov yapacak gibi hissediyorum. Diğerleri ayağa kalkana kadar Kaido'ya ya da Bm'ye sağlam bir tane geçirecek reis.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık