Bu sefer çatıyı göstermez herhalde. O kadar da değil. Yok artık. İmkansız. Yok canııım.
Luffy 2v1 atacakçılar vardı bir ara. Onlar bayram eder bayram.5liden 4ü Big Mom'dan tek yerse diğer bölüm nasıl bir etki bırakır acaba foruma
1003 ün sanji ve tayfanın diğerlerinin bölümü olduğunu düşünüyorum kendimceBu sefer çatıyı göstermez herhalde. O kadar da değil. Yok artık. İmkansız. Yok canııım.
Olabilir. İnşallah olmaz.1003 ün sanji ve tayfanın diğerlerinin bölümü olduğunu düşünüyorum kendimce
Sanji'nin yapacağı şov anca iştah açar. Evvvvvet gelsin pastalar börekler, kısırlar çiköftelerrrr!Sanji şov garantili. ÇÜNKÜ BÖLÜM 1003
Amin.Olabilir. İnşallah olmaz.
Ayıp ayıp, püüü ? insana hep kavga dövüş zarar birazda muhabbet görmek istiyor halkOlabilir. İnşallah olmaz.
O kadar da değil. Adam King'e tekme attı forumu kitledi. Yine aynısını yapsa siteyi yıkar.Sanji'nin yapacağı şov anca iştah açar. Evvvvvet gelsin pastalar börekler, kısırlar çiköftelerrrr!
Bir şey demedim canım. Kendi isteğimi söylüyorum sadece.Ayıp ayıp, püüü ? insana hep kavga dövüş zarar birazda muhabbet görmek istiyor halk