Aslında güzel haber evet. Sanji kilit bir anda ortaya çıksın. Nasıl kurtulduğunu ufak bir iki panellik fb ile gösterir.Güzel haber geldi arkadaşlar. Bölümde Sanji yokmuş.
Aslında güzel haber evet. Sanji kilit bir anda ortaya çıksın. Nasıl kurtulduğunu ufak bir iki panellik fb ile gösterir.Güzel haber geldi arkadaşlar. Bölümde Sanji yokmuş.
Sanji'nin öncelikleri var. Acelemiz yokGüzel haber geldi arkadaşlar. Bölümde Sanji yokmuş.
Ne oluyor bölümde?Güzel haber geldi arkadaşlar. Bölümde Sanji yokmuş.
Karma bölüm. Çatı ve aşağı karışık. Drake'in olduğu kısmı, ilaç yapımını falan görüyoruz. Resimleri daha görmemiş, böyle demişler Koreliler.Ne oluyor bölümde?
Law da yoksa daha güzel olur. İki iyi haber fazla gelir ama.Güzel haber geldi arkadaşlar. Bölümde Sanji yokmuş.
Law var. Sanji de tam net değil aslında. Bizimki Sanji var mı diye sormuş, eleman sadece gülücük atmış.Law da yoksa daha güzel olur. İki iyi haber fazla gelir ama.
Hawkins en son neredeydi ya? Hawkins ve Apoo bize katılacak diye düşünüyorum da merak ettim.Karma bölüm. Çatı ve aşağı karışık. Drake'in olduğu kısmı, ilaç yapımını falan görüyoruz. Resimleri daha görmemiş, böyle demişler Koreliler.
Kimin fanı bu spoilerı veren bilgin var? sanji fanıysa o gülücüğün anlamı büyüktürLaw var. Sanji de tam net değil aslında. Bizimki Sanji var mı diye sormuş, eleman sadece gülücük atmış.
O zaman Sanji şov yapıyor.Law var. Sanji de tam net değil aslında. Bizimki Sanji var mı diye sormuş, eleman sadece gülücük atmış.
Soran kişi Sanji fanı, ama cevabı vereni bilmiyorum. Geçen bölüm de aynı soru ve cevap olayı olmuş, Sanji yoktu.Kimin fanı bu spoilerı veren bilgin var? sanji fanıysa o gülücüğün anlamı büyüktür