Onlara da sıra gelir herhalde. Bu spoiler bu kadardı.;DHerhalde devamı şöyle bir şey Then bleackbeard dies shanks dies İm dies Gorosei dies....
Onlara da sıra gelir herhalde. Bu spoiler bu kadardı.;DHerhalde devamı şöyle bir şey Then bleackbeard dies shanks dies İm dies Gorosei dies....
?New last spoiler from Redon.
There is one correction about previous spoiler.
Big Mom can not get away. Luffy catch her and do the same to Big Mom.
So, Big Mom dies too.
Note: There is no break.
Mayumi Tanaka'nın karizmasına hayranım.Geçenlerde görmüştüm. Ace ölmüş aradan vakit geçmiş , Luffy'nin seslendirmeni gitmiş çalmış Oda'nın kapısını , Oda demiş girebilirsin.
Mayumi Tanaka reis gelmiş demiş ki ''Ace'i canlandırabilir misin?''
Oda da ''çıkarken kapıyı kapat'' demiş.
Bu da böyle bir anıymış Luffy'nin seslendirmeni ve Oda arasında. Niye bunu buraya yazdım bilmiyorum ama spoiler bekleme odası gibi olduğu için yazdım
Devamını söylemedim ama Luffy emir veriyormuş Zoro'ya King'i indirmesi için.
Öyle yazınca inandırıcı olmuyor.Bir de Türkçe yazın, ingillecimiz yok
Luffy iki darbe de yonkouları indirecekse hevesini alamaz. Reis yonkoular bu kadar güçsüz müymüş diye sinirlenip kid, zoro law'ı da dövebilir. İyice bir resimler gelsin, anlarız zaten.Devamını söylemedim ama Luffy emir veriyormuş Zoro'ya King'i indirmesi için.
Adabı vardır spoilerin önce neyi verdiğini sonra kime verdiğini bileceksin.Öyle yazınca inandırıcı olmuyor.
Herkes sonunda ölecek sonuçta çok mantıklı hiç konuya bu açıdan bakmadık.Onlara da sıra gelir herhalde. Bu spoiler bu kadardı.;D