Spoiler bugün çıkmıyor.Büyük ihtimal sonraki hafta gelecek.1001 in spoiler ı bugün çıkıyor mu bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Spoiler bugün çıkmıyor.Büyük ihtimal sonraki hafta gelecek.1001 in spoiler ı bugün çıkıyor mu bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Bence Luffy ve Kid'den bile.Kid'i pek sevmiyor ve guclu bulmuyorum zaten.Meyvesi asiri dandik.Suan arada baya bir guc farki vardir tabi de.O zaman ki px dövüşleri bende bu izlenimi birakti.Luffy ve Kid'den bile mi?
Law'ın Drake gibi zoanı yok ki saldırı gücüyle dövüşen biri olsun.
17 Ocak'ta resmi bölüm çıkıcak.Fan çevirileri 15 Ocak gibi çıkarlar.Spoiler bile gelemedi gitti.Bölüm çıkış tarihi bellimi?
Pell gibi atom bombasına kafa atan adamı öldürmeyen Oda Wano'da kimsenin canına kıymaz.Wano'da önemli birisi kesin ölecek ama kim?
Ne varsa abanmış kodumu salakları ucuz dönerciye gidince karışık olsun dersin de dükkanda ne varsa o ekmeğin içine fırlatır ya biraz o hesap.@Alpamis
Anime falan dedin benim de aklıma düşürdün. Wano'dan birkaç sahneye bakayım dedim Youtube'dan.
Olm bu ne lan? Harbiden diyorum bu nedir yav? Tamam animasyonlar falan önceki arc'lara kıyasla çağ atlamış resmen ama o efektler, mangada olmayan şeyler, ses hızında 500 metre yol almalar falan... Vay anası yav.
O açıdan bakarsak doğru söylüyorsun. Zoan olmasına bağlayalım. Law yada Zoro benim ölüm listemde. Sarsıcı bir ölüm beklentim var nedense.Pell gibi atom bombasına kafa atan adamı öldürmeyen Oda Wano'da kimsenin canına kıymaz.