Predator ayakta kalsaydı, dediğin gibi olabilirdi. Ancak ikisi de yıkılıyor.Bu daha çok oden vs kaido olmuş.
Predator ayakta kalsaydı, dediğin gibi olabilirdi. Ancak ikisi de yıkılıyor.Bu daha çok oden vs kaido olmuş.
Foruma hoş geldin.Öncelikle yaklaşık bu forumu severek 1 senedir takip etmekteyim ama dün yeni üye oldum biraz gecikmeli
Acaba Oda sürpriz yapıp bölümde dışarıdaki olaylardan schibukailer ve sabo, teach vs... olaylarına değinir mi?gerçi ihtimal %0,5 ama olsun...
Teşşekkür ederim, hoşbulduk.Foruma hoş geldin.
Luffy'nin ilk sözü çok duygulandırdı birden.
Zoro'nun kayarak geldiği sahnede tam atak ile şarkının doruğu giriş yapıyor ya çok güzel oturtmuşlar.Luffy'nin ilk sözü çok duygulandırdı birden.
Son 4 yıldır herhalde ilk defa bir amvyi sonuna kadar izledim, Teşekkürler Hasan ?
Animeye ısındım bu amv sayesinde. Teknikler çok daha estetik aslında hareketi özlemişim.Son 4 yıldır herhalde ilk defa bir amvyi sonuna kadar izledim, Teşekkürler Hasan ?
Yok ya animeye ısındıracak kadar da iyi değilAnimeye ısındım bu amv sayesinde. Teknikler çok daha estetik aslında hareketi özlemişim.